15.05.2022
Motivul pentru care Delia nu primeste musafiri. Nici prietenii nu vin prea des acasa la ea: „Urasc!”

Delia, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a spus care este motivul pentru care evita sa isi invite prietenii acasa la ea. Jurata de la „iUmor” nu s-a ferit sa faca totul public, chiar daca prietenii sai vor vedea declaratiile.

Cantareata locuieste intr-un penthouse din zona Herastrau si si-a decorat casa dupa bunul plac. Locuinta vedetei valoreaza peste un milion de euro, astfel ca sunt putini cei care ii calca pragul. Desi are un apartament spatios, Delia evita sa isi cheme prietenii la ea acasa. Jurata de la „iUmor” are mai multe motive pentru care ii displace sa primeasca musafiri.

Top 5 celebritati care refuza sa consume alcool. Ce le-a facut sa renunte la viciul prost si sa adopte un alt stil de viata - FOTO

 „Nu prea (cheama oameni acasa). Pleaca greu, fac firimituri si scrumeaza prost, pe langa scrumiera. Urasc!”, a declarat Delia Matache pe Instagram, relateaza CANCAN.

 In urma cu cativa ani, vedeta de la Antena 1 declara ca nu mananca acasa, pentru ca nu vrea sa faca dezordine. Delia prefera sa comande mancare si sa nu mai murdareasca bucataria. „Razvan stie sa faca niste cartofi prajiti cu ceva, dar eu prefer sa comandam ca sa nu murdarim bucataria. Daca curatam cartofi, dam pe jos si trebuie sa spalam apoi, iar daca fierb, murdaresc plita. Ma deranjeaza sa simt firimituri pe jos. De fapt, la noi in casa nu se mananca nicaieri. In cada este cel mai sigur”, spunea cantareata.

Kendall Jenner, tinta glumelor pe Internet: „Cel mai tragic lucru pe care l-am vazut”. Ipostaza in care a fost filmat modelul te va face sa razi cu lacrimi - VIDEO

Delia se pregateste de show-ul „Rockadelia” Cea mai extravaganta artista din Romania revine cu un spectacol cu un concept unic, o experienta de concert cu o abordare nonconformista, in care cele mai cunoscute hituri ale Deliei vor avea un sound rockish, cu multa energie, efecte speciale, invitati-surpriza care urmeaza sa fie anuntati si o productie impresionanta, asa cum si-a obisnuit publicul.

 „Mi-era dor sa fiu pe scena, sa ma reintalnesc cu fanii intr-un show special. „Rockadelia” este demult in planurile mele si a venit timpul sa va invit in acest univers liber, rebel, in care muzica si bucuria de a fi impreuna sunt singurele care conteaza. Ne vedem pe 1 si 2 iunie la Verde Stop Arena in Bucuresti la Rockadelia”, a spus Delia. Inovativa, cameleonica si mereu cu un pas in fata trendurilor, Delia are una din cele mai spectaculoase cariere din industria muzicala romaneasca. Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop si un songwriter cu numeroase hituri compuse de ea insasi, Delia este constant pe cele mai inalte pozitii din topurile muzicale prin zeci de hituri lansate in peste 20 de ani de activitate. Universul ei artistic este intr-o continua dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil in show-urile ei sold-out de la Sala Palatului, „Acadelia”, „Psihedelia”, „Deliria”, prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie