08.06.2024
Momentul stânjenitor în care a fost pusă Regina Camilla. Gafa uriașă a fost făcută chiar de prima-doamnă a Franței, Brigitte Macron

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, și Brigitte Macron, în vârstă de 71 de ani, au avut parte de un moment stânjenitor pe 6 iunie, în timpul ceremoniei care a marcat cea de-a 80-a aniversare a Debarcării în Normandia, Franța.

​Într-o înregistrare video, se poate observa cum soția președintelui francez Emmanuel Macron a încercat să o ia de mână pe Regina Camilla după ce au depus coroane de flori la Memorialul britanic din Normandia, de la Ver-sur-Mer.

Cu toate acestea, Regina Camilla a salvat situația și nu a răspuns gestului, păstrându-și brațul pe lângă corp. După un moment de ezitare, Brigitte Macron s-a retras și și-a încrucișat brațele în față.

După acest incident, cele două au rămas în picioare pentru un moment de reculegere înainte de a se alătura soților lor, Regele Charles al III-lea și președintelui Macron.

Toți o cunosc pe Xenia Deli, dar puțini știu că are o verișoară la fel de frumoasă! Cum arată Karina, dar și cu ce se ocupă - GALERIE FOTO

Interacțiunea cu membrii familiei regale britanice respectă întotdeauna o anumită conduită și reguli stricte. Cu toate acestea, pe site-ul web al familiei regale nu există coduri obligatorii de comportament în astfel de situații, dar mulți oameni preferă să respecte tradițiile și formele adecvate atunci când se întâlnesc cu Regina sau cu membri ai familiei regale.

3 zodii care oferă des a doua șansă persoanelor din jur

Articole din aceeasi categorie