19.10.2020
Momente triste pentru Mira. Artista a pierdut un membru drag al familiei. „Esti un inger acum.”

Mira are parte de momente grele in viata sa. Artista a pierdut un membru drag al familiei sale si si-a anuntat urmaritorii de pe Instagram de tragicul eveniment.

Anul trecut, de ziua ei, Mira a primit un cadou pe care si-l dorea de mult timp: o pisica. Artista a fost cucerita imediat de pufosenie, iar intre ea si Pablo s-a stabilit o conexiune puternica. Mira i-a facut patrupedului chiar si cont de Instagram, unde avea peste 8000 de urmaritori. Recent, Pablo a avut parte de o surpriza. Mira i-a adus acasa un fratior, pe Rico, de care se pare ca Pablo nu a avut timp sa se bucure prea mult.

In ultima perioada, Mira a povestit fanilor de pe Instagram ca Pablo a avut probleme de sanatate si ca l-a dus de multe ori la clinica pentru operatii. Una dintre cele mai recente interventii a fost pentru eliminarea unui bob de fistic, careia se pare ca Pablo nu a supravietuit. Ieri, Mira le-a dat fanilor de pe Instagram vestea cea trista:„Esti un inger acum, iubitul meu. Iti multumesc pentru iubirea ta neconditionata. Te iubesc atat de mult si o sa imi lipsesti. @pablo_escomiau va multumeste in parte, pentru toate gandurile voastre frumoase.”

Urmaritorii artistei i-au inteles durerea si si-au exprimat compasiunea in comentarii: „Imi pare nespus de rau,draga mea... A suferit mult mititelul...”, „Cunosc sentimentul.. acu cateva luni, pisica mea iubita, Fulga, a devenit ingeras.. ii duc dorul in fiecare zi.”, „Fii tare, Mira!”

Citeste si :  Inca o despartire in showbizul rusesc! Olga Buzova si Dava nu mai sunt impreuna

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie