01.09.2024
Moment emoționant! De Ziua Limbii Romane, Oleg Spînu și-a încântat fanii cu una dintre cele mai frumoase și îndrăgite melodii - VIDEO

Ieri a fost un eveniment important pentru țara noastră - Ziua Limbii Române. Cu această ocazie, mai multe persoane publice de la noi au venit cu mesajele de felicitare pe social media, printre care și Oleg Spînu.

Pe rețelele de socializare interpretul Oleg Spînu a publicat un mesaj de felicitare: „Cu toții știm și sărbătorim Ziua Limbii Române, cu acest prilej urez la mulți ani tuturor celor care vorbesc și prețuiesc limba română, cultura și civilizația noastră”. 

Imagini adorabile! De Ziua Limbii Române, fiica Tatianei Heghea, Regina Raluca, recită Imnul Republicii Moldova - VIDEO

Mai apoi interpretul, cu emoție în voce, a fredonat câteva versuri din renumita piesă „De la Nistru la Carpați”.

Popularitatea lui Oleg Spînu a crescut după participarea sa la „Romanii au talent”, în sezonul 13. Tânărul se poate mândri că a cântat pe scena alături de mari artiști din România, precum Andra, Paul Surugiu (Fuego) și alții. Într-un interviu exclusiv pentru protv.ro, adolescentul supranumit „Doctorul de inimi”, a mărturisit că participarea la emisiune a însemnat cheia succesului pentru cariera sa muzicală: „Multă lume din Moldova și din România a început să mă urmărească pe rețelele sociale și să-mi scrie”.

SURSĂ FOTO: Instagram/ oleg.spinu.7

Articole din aceeasi categorie