06.04.2021
Moldoveanca, Xenia Tacu, din Balti a adus sarbatoare pe scena talentelor. Interpretarea ei la nai a starnit ropote de aplauze - VIDEO

Xenia este eleva din orasul Balti. Ea stie sa cante la mai multe instrumente, dar a indragit mai mult naiul si saxofonul. 

In copilarie, medicii i-au recomandat fratelui ei sa invete sa cante la instrumente de suflat, iar parintii i-au luat un nai. Fata il lua pe furis si, fara sa stie notele muzicale, doar ascultand melodii la televizor, canta dupa naistul Gheorghe Zamfir. 

A studiat apoi naiul la scoala de Arte Ciprian Porumbescu, dar spune ca nu se opreste aici si ca va studia mai departe si alte instrumente. Visul ei este sa devina o artista cunoscuta la nivel international. Este foarte incantata ca o inregistrare de-a sa a atins un numar de peste un milion de vizualizari. 

Nu stii cum sa-i recunosti cuiva ca-l placi? Irina Rimes si Antonia vin cu cea mai buna solutie

Daca ar castiga marele premiu, Xenia spune ca ar sponsoriza casa de cultura din localitatea natala, ar deschide o scoala de muzica si un studio de muzica performant. Printre pasiunile ei mai sunt desenul si limbile straine. 

Articole din aceeasi categorie