10.09.2022
Moldoveanca Valeria Marcu a intors toate scaunele la Vocea Romaniei: "Ai venit, ne-ai demonstrat si ne-ai cucerit!" - VIDEO

Valeria Marcu a facut show pe scena de la Vocea Romaniei si i-a cucerit in unanimitate pe antrenori. Tanara vine din Moldova, iar la auditiile pe nevazute a venit cu mama ei, care ii este si cea mai buna prietena. Tot de la ea mosteneste si talentul muzical. 

“Am muncit extrem de mult... erau persoane care imi spuneau ca nu voi reusi, imi spuneau: <Tu nu te uiti la tine?>... poate chiar critica aia m-a motivat pe mine. Chiar as putea spune ca am inceput sa muncesc mai mult sa le demonstrez lor.  Acum nu ma intereseaza parerea lor. Asta fac pentru mine, pentru implinirea mea sufleteasca. Imi doresc sa inspir lumea. (...) Prin muzica s-au linistit razboaie, s-au inceput povesti de dragoste... muzica este singurul doctor care iti face bine, asa cum nu poate nimeni altcineva”, a spus Valeria inainte de a urca pe scena.

Irina Rimes: „In primul rand imi place alegerea muzicala si imi place ca ai dus-o foarte foarte bine. Cumva in interpretarea ta m-am regasit pe mine (...) Eu ti-am dat prima incredere. Sper sa conteze! Foarte mult imi doresc sa vii in echipa mea!”.

Theo Rose: “Esti extraordinara. Ai facut spectacol! Eu de astfel de oameni am nevoie in echipa mea!”.

The Motans: „Ai venit, ne-ai demonstrat si ne-ai cucerit! Mi-ar face mare placere sa stam la vorba, sa-mi spui ce muzica iti place, sa ne jucam cu stilurile pe care le stii...Mi-ar placea foarte mult sa te am la mine in echipa!”.

Toti antrenorii s-au luptat pentru Valeria, iar ea a ales-o pe Irina Rimes.

Articole din aceeasi categorie