02.12.2023
Moldoveanca Misha Miller, artista care l-a cucerit pe fiul lui David Beckham: „Trebuie sa ma respecte, sa inteleaga meseria mea” - FOTO

Misha Miller are o cariera in plina ascensiune, iar melodiile sale se aud deja la radio in Romania. Artista i-a atras atentia fiului lui David Beckham, care a incercat sa o cucereasca.

Intr-un interviu la o televiziune publica din Romania, cantareata a mentionat ca nu poate trece neobservata, iar de multe ori primeste mesaje pe retelele de socializare. Misha Miller sustine ca fiul lui David Beckham, Romeo, ar fi incercat sa o cucereasca. De asemenea, James Arthur si celebrul rapper Tyga, fostul iubit al lui Kylie Jenner, ar fi fost cuceriti de frumusetea ei. 

Misha Miller - YouTube

Din pacate pentru pretendentii ei, artista este intr-o relatie stabila de cativa ani si nu este impresionata de cei care incearca sa-i intre in gratii.

„Ca sa ma cucereasca cineva, trebuie sa ma iubeasca. Trebuie sa ma respecte, sa inteleaga meseria mea si sa imi ofere spatiu personal“, a spus Misha Miller.

Misha Miller: альбомы, песни, плейлисты | Слушайте на Deezer

In timp ce alte fete de varsta ei se gandesc sa isi investeasca banii in genti si pantofi, artista isi doreste sa infiinteze un azil de batrani. Misha Miller are o relatie foarte apropiata cu bunicii ei, fapt care a facut-o sa se gandeasca sa deschida un camin.

„Daca mi-as dori un proiect de suflet, acesta ar fi sa infiintez un azil de batrani unde sa le ofer nu doar conditii materiale, dar si sufletesti. Sunt foarte apropiata de bunicii mei, ei m-au crescut o buna parte din viata si le sunt profund recunoscatoare pentru iubirea oferita. Si stiu ca exista bunici care sunt singuri si care au nevoie de sprijin. As vrea sa intorc iubirea primita in acest fel, ajutand”, a povestit Misha Miller.

Misha Miller: ”Keep Dreaming! Este sfatul pe care mi-l ofer in fiecare zi”  - Alist Magazine

In aceasta vara una din piesele moldovencei a fost numarul unu. Melodia sa, „Un minut”, a fost o adevarata explozie, atragand peste 500.000 de vizualizari in prima saptamana, a fost in trending YouTube si a ocupat locul 1 in Shazam Romania. In topul Media Forest, piesa a fost pe primul loc timp de 7 saptamani, ajungand la un numar de 2900 difuzari – cele mai multe difuzari din trimestrul 2. 

Misha Miller este o artista populara din Republica Moldova cunoscut pentru melodii precum: Un Minut, Mahala, Heroes For One Day.

Articole din aceeasi categorie