11.11.2023
Moldoveanca Daniela Bejan si romanca Ana Udroiu au scos juratii de la Vocea Romaniei la dans pe piesa „Of, Inimioara”. Cu cine a mers mai departe Smiley - VIDEO

Smiley incheie battle-urile din editia zece cu cel dintre Ana Udroiu si Daniela Bejan, cu piesa „Of, Inimioara”. Piesa a fost atat pe placul concurentelor, cat si pe placul antrenorilor si al publicului, antrenorii si Pavel Bartos iesind la dans pe scena.

​„A fost o bucurie de moment. In ceea ce o priveste pe Ana, vreau sa subliniez ce puternic poate fi ecoul unui blind foarte reusit, pentru ca abia am asteptat sa incepi sa canti si sa vad cum te descurci. Am avut asteptari mari si le-ai satisfacut. Pe de alta parte, am auzit-o pe Daniela cantand cu adevarata ei voce. Am auzit vocea ta de femeie. A sunat bine, v-ati miscat frumos, bravo!”, a spus Theo Rose.

„Dupa parerea mea, a fost unul dintre cele mai bune momente din echipa Smiley, pentru ca s-a cantat foarte bine si s-a cantat cu bucurie”, a continuat Irina Rimes.

„Superb a iesit momentul. Mi se pare ca nu a lipsit nimic din tot ce ne-am dorit sa punem in piesa asta. Va multumesc foarte tare”, a concluzionat Smiley, care a ales sa mearga mai departe cu Ana Udroiu.

Articole din aceeasi categorie