28.07.2020
Modul in care o jurnalista a aflat de la un telespectator ca are cancer. „In toiul acestei crize medicale fara precedent, nu va neglijati problemele de sanatate si controalele de rutina."

Victoria Price de la WFLA News a primit un e-mail cu sfatul de a-si face un control de rutina, pentru care este extrem de recunoscatoare.

Jurnalista din Florida, Victoria Price, i-a multumit unei telespectatoare care a observat o umflatura pe gatul ei si i-a trimis un e-mail prin care o sfatuia sa-si faca un control medical, relateaza BBC.

„O telespectatoare mi-a trimis un e-mail luna trecuta. A vazut o umflatura pe gatul meu. A spus ca ii amintea de situatia ei. Avea cancer. S-a dovedit ca si eu am”, a scris Price pe pagina sa de Instagram.

Jurnalista a reactionat rapid si si-a sunat medicul si dupa o luna a primit rezultatul biopsiei: cancer de tiroida, din fericire, una dintre formele cu cea mai mare rata de vindecare. 

„Daca nu as fi primit acest e-mail, nu mi-as fi sunat niciodata medicul. Cancerul ar fi continuat sa se raspandeasca. Este un gand inspaimantator si umilitor”, a spus ea.

„Ii voi fi pentru totdeauna recunoscatoare femeii care mi-a trimis acel e-mail. Nu avea obligatia de a face asta, dar oricum a facut-o. Asta inseamna sa fii de partea cuiva”, a mai scris tanara.

Citeste si :  Ce ar face jurnalista Rodica Cioranica daca ar trai trei vieti sau 300 de ani? ,,In viata a treia as fugi la tara. Sa ma fac agricultoare, fermiera''

Victoria recunoaste ca daca nu ar fi primit acest e-mail, nu ar fi mers la control si situatia ar fi putut deveni mai grava, astfel aceasta are un mesaj pentru toata lumea: „In toiul acestei crize medicale fara precedent, nu va neglijati problemele de sanatate si controalele de rutina."

Sursa foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie