23.06.2022
Modelul si bloggerita Kasia Lenhardt a murit la 25 de ani. Tragedia s-a produs la o saptamana dupa despartirea sa de un celebru fotbalist - FOTO

Iubita fostului fotbalist de la Man City Jerome Boateng a fost gasita moarta la o saptamana de la despartirea lor. Kasia Lenhardt era un model cunoscut si avea doar 25 de ani. Corpul neinsufletit al acesteia a fost gasit intr-un apartament din Berlin.

Kasia Lenhardt, in varsta de 25 de ani, a fost gasita moarta intr-un apartament de lux despre care se crede ca apartine lui Boateng.

Celebrul model Kasia Lenhardt a fost gasita moarta la o saptamana de la  despartirea de Jerome Boateng. Decizia luata de fotbalist | Spectacola.ro

Prietena apropiata a fetei a declarat pentru presa straina ca marti a fost a sasea aniversare a fiului sau Noah si ca ea era singura acasa cand a murit. Noah este singurul copil al Kasiei, nascut la varsta de 19 ani dintr-o relatie anterioara cu un barbat al carui nume nu a fost facut public. 

Maxim Zavidia a recunoscut cum face fata oboselii si stresului! Vezi unde a „evadat” artistul pentru a redobandi noi puteri si multa energie - FOTO

Ea a murit la o saptamana dupa ce Jerome a acordat un interviu in care a spus ca relatia lor s-a incheiat. Barbatul a spus niste lucruri cu adevarat urate despre bloggerita, iar acestea pare ca au afectat-o intr-atat incat au provocat-o sa faca un asemenea pas tragic.

Cei doi au avut o relatie de peste un an.  

Cu doar cateva ore inainte de a fi gasita moarta, Kasia a postat pe Instagram o postare in care vorbea despre un „nou capitol” din viata ei. 

Soccer player Jerome Boateng's ex-girlfriend Kasia Lenhardt found dead

Se pare ca sentimentele Kasiei pentru sportiv au fost foarte puternice, atat de puternice incat si-a tatuat numele lui pe abdomen.

Kasia Lenhardt, Fosta Iubita A Lui Jerome Boateng, A Fost Gasita Moarta |  Libertatea

Frumoasa poloneza a devenit cunoscuta dupa participarea ei la Next Top Model Germania in 2012. Ea avea un fiu pe nume Noah, dintr-o relatie anterioara.

Prezentatoarea TV din Rusia, Milana Tyulpanova a recunoscut ca a trecut de 7 ori prin mana medicului estetician! Vezi cum arata inaintea interventiilor: „Transformarea este incredibila..” - FOTO

Kasia Lenhardt dead: Model ex of Jerome Boateng killed herself on son's  sixth birthday | Daily Mail Online
Jerome Boateng Given Indefinite Leave After Death Of Ex-Girlfriend Kasia  Lenhardt - LADbible

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie