29.07.2020
Minunea s-a instamplat! Irina Grabazei: „Robert trage un pui de somn la pieptul meu in timp ce medicamentul trebuie sa vina in orice minut.”

Dupa cateva luni bune de lupta, familia Grabazei poate, in sfarsit, sa rasufle cu usurinta. Micutului Robert Grabazei, diagnosticat cu amiotrofie spinala, i s-a administrat Zolgensma, injectia care ii va salva viata.

Ieri a fost o zi speciala pentru Robert, pentru familia lui si pentru toti oamenii cu inima mare, care le-au fost alaturi in aceasta perioada de grea incercare. 

In sfarsit, Robert a primit cel mai scump medicament din lume, medicament de care depindea soarta lui. Cu aceasta ocazie, mamica lui, fotografa Irina Grabazei, a publicat pe pagina ei de Facebook, o fotografie cu baietelul si a scris: „Suntem gata! A fost suparat cand l-au intepat pentru a-l pregati de transfuzie si acum Robert trage un pui de somn la pieptul meu in timp ce medicamentul trebuie sa vina in orice minut!”

Internautii au apreciat postarea si s-au exprimat bucuria in sectiunea destinata comentariilor. „Doamne ajuta!”; „Doamne ajuta! Ne rugam mult sa fie totul bine!”; „Intr-un ceas bun cu Dumnezeu inainte!”.

La doar o luna de viata, Robert a fost diagnosticat cu amiotrofie spinala - o boala genetica crunta, care omoara cei mai multi bebelusi pana la 2 ani. Pentru a putea fi salvat, baietelul are nevoie de cel mai scump medicament din lume - Zolgensma, injectia care costa peste 2 milioane de dolari. 

Din momentul in care au aflat cruntul diagnostic, familia lui Robert, prietenii si apropiatii, dar si o multime de alti oameni cu inima mare s-au mobilizat si impreuna au reusit sa colecteze banii necesari.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie