12.02.2020
Milla Jovovich - despre boala fiicei sale nou-nascute, Osian! „Mi se rupe inima...”
La inceputul lunii februarie, Milla Jovovich a devenit mamica pentru a treia oara. Actrita a adus pe lume o fetita pe care a numit-o Osian.
Atunci, fiica cea mare a Millei, Ever, a postat pe una dintre retelele de socializare prima fotografie cu familia in noua componenta. In poza facuta la spital, Milla isi tine in brate bebelusul nou-nascut, alaturi fiindu-i sotul si celelalte doua copile.

„Bine ai venit, copilasule! Bine ai venit in aceasta lumea, surioara mea, Osian! Te iubim!!!”, a scris Ever.
Citeste si: Milla Jovovich a nascut! Prima fotografie cu micuta Osian
La doar cateva zile, Milla si-a anuntat urmaritorii de pe Instagram ca de o saptamana micuta ei e internata in spital, fiind diagnosticata cu icter.
In imaginea postata de actrita, Dashiel, fiica mijlocie a vedetei, o hraneste pe surioara sa mica cu biberonul.

„Nu e nimic mai placut decat sa vezi cum copiii tai se iubesc si pretuiesc timpul petrecut impreuna. Osian sufera de o forma complicata de icter, din aceasta cauza, toata saptamana am tot stat in spital. Medicii ne-au zis ca cu cat mai mult lapte va bea micuta, cu atat mai repede se va face bine. Pentru ca atunci cand o hranesc la san, ea adoarme foarte repede, stoarcem lapte si o hranim din biberon. Mi se rupe inima cand vad ca sarmanica are foarte multe zgarieturi pe talpi, de unde i s-a luat sange pentru analize, pentru a verifica anticorpii. Sper ca astazi analizele sa arate ca se simte mai bine.”, a scris Milla in descrierea imaginii.

Milla Jovovich si regizorul Paul Anderson s-au casatorit in 2009. Cei doi au impreuna trei copii: Ever Gabo Anderson care are 12 ani, Dashiel Edan Anderson care are deja 4 ani si nou-nascuta Osian.

Surse foto: Google.com, Instagram.com



Articole din aceeasi categorie