16.05.2024
Milioane de vizualizări! Piesa „Dă-mă mamă după Iura”, lansată de Magnat și Feoctist este pe locul 1 în Top 100 Apple Music Moldova - VIDEO

Magnat și Feoctist au lansat videoclipul pentru piesa „Dă-mă mamă după Iura”, alături de Ansamblul Folcloric „Frunza Nucului’’. În mai puțin de 24 de ore de la publicare, melodia a adunat peste 70.000 de vizualizări pe YouTube și sute de comentarii, fiind îndrăgită imediat de tineri și adolescenți. Refrenul a devenit o sursă de inspirație pentru tinerii pasionați de TikTok.

Piesa „Dă-mă mamă după Iura”, lansată de Magnat și Feoctist în urmă cu trei săptămâni, este un remake la o melodie mai veche cu același titlu. În noua versiune a piesei, textul refrenului a fost păstrat, însă versurile celorlalte strofe au fost schimbate.

Admiratorii celor doi cântăreți au reacționat cu zeci de comentarii în mediul online: „M-am uitat de 5 ori la rând cu zâmbetul pe buze. Foarte fain!; „Piele de găină! Mândra de ai noștri”; „Stil, tradiții și o energie pe care doar moldovenii o simt. Cine a fost într-un autobuz din anii '70 și la o hora în sat va înțelege”; „Iura acum e cel mai popular în toata Moldova”; „Videoclipul completează perfect piesa, bravo, plin de dinamism”.

Pe TikTok au început să apară tot felul de filmulețe, cu #damamamadupaiura

Piesa „Dă-mă mamă după Iura”, lansată de Magnat și Feoctist este pe locul 1 în Top 100 Apple Music Moldova!

În prezent, trupa Magnat și Feoctist face milioane de vizualizări pe internet și are concerte în Republica Moldova, România și alte țări. Feoctist, care de profesie este producător video, a povestit despre perioada când a lucrat în Londra:

„Eram ajutor de lemnar și foarte mult mi-a plăcut. Eu am trăit foarte bine la Londra, mi-am închiriat o mansardă. Eu nu m-am dus cu scopul de a strânge bani, m-am dus pentru că nu aveam ce face acasă”, a spus Feoctist într-un podcast. Interpretul susține că acum deseori merge la bunicul său la fermă, care locuiește în sat, și îl ajută. 

„Mie îmi place munca fizică, îmi place agricultura. Unde am avut loc de un pământ, eu mi-am sădit roșii, castraveți. Îmi place asta”, a spus Feoctist. 

Articole din aceeasi categorie