09.04.2021
Mihai Bendeac, dupa ce s-a vaccinat cu serul AstraZeneca: „Pe vremuri, barbatii mergeau in razboaie"

Mihai Bendeac s-a vaccinat cu serul dezvoltat de AstraZeneca, desi acesta a devenit tot mai controversat.

Citeste si :  George Burcea, marturisiri inedite despre Andreea Balan si noua sa iubita

Mai mult, Agentia Europeana a Medicamentului a confirmat ca, in anumite cazuri, serul poate provoca troboze si s-a trecut deja la atentionari speciale. 

Cu toate acestea, pe platforma oficiala Ro Vaccinare, a aparut un mesaj preluat de pe Facebook-ul actorului, mesaj care a confirmat vaccinarea acestuia cu AstraZeneca, alaturi de imagini care aratau acest lucru:

"Am ales sa ma vaccinez cu cel mai putin dorit vaccin in acest moment.

Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam sa fiu mai prejos. Am ales sa ma vaccinez cu AstraZeneca si pentru ca este vaccinul cel mai putin ales. Vreau sa dau incredere in oamenii de stiinta, in medicina, in ceea ce inseamna vaccinare si alegand sa ma vaccinez cu cel mai putin dorit vaccin in acest moment.

Totii oamenii care sunt urmariti de alti oameni ar trebui sa-si asume acest rol si sa ofere exemple bune si demne de urmat. Gestul meu de astazi imi pare un exemplu care ar putea sa fie indeajuns de puternic.” a povestit Mihai Bendeac, conform unui postari publicate pe Facebook, de Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 ."

Mai mult, pe pagina sa personala, Bendeac a scris:

"PS - Pe vremuri, barbatii mergeau in razboaie. Acolo, rata de supravietuire era, uneori, si de 50%. Astazi, din 35 de MILIOANE de doze ale unui vaccin, au existat 7 reactii adverse severe. Fatalailor li s-au udat chilotii roz. Chill the fuck up si faceti ce trebuie sa faceti ca sa terminam odata cu perioada asta! ????????????????????

PPS - Acum ne luam cuminti popcorn si, pentru ca suntem pe Facebook, urmarim bombardierii si biologii in actiuni."

In ceea ce priveste starea sa de sanatate, Mihai Bendeac nu a raportat ulterior niciun fel de probleme majore cauzate de vaccin. 

Citeste si :  A crezut ca are dureri din cauza pietrelor la rinichi, dar de fapt era insarcinata in 9 luni si nu stia
Articole din aceeasi categorie