22.06.2022
Michelle si Barack Obama, vedete intr-un nou show marca Amazon. Pe ce platforma poate fi urmarit - VIDEO

Barack si Michelle Obama nu au disparut din spatiul public. Dupa mai multi ani petrecuti la carma Statelor Unite, noul parteneriat cu Amazon s-ar putea sa-i puna iar in ochii publicului.

Expertii in domeniu au evaluat noul parteneriat al cuplului Obama cu platforma Amazon la peste 20 de milioane de dolari, intr-o emisiune audio ce depaseste 8 episoade. 


Cuplul de la Casa Alba va contribui la doua emisiuni si vor aparea in peste opt episoade, moment oportun pentru cei ce-i apreciaza sa-i cunoasca mai bine, in afara costumelor de lux.

De ziua mamei sale, Vlada Botan a publicat pe Instagram imagini cu aceasta. Vezi cat de bine arata Natalia la 38 de ani: „La multi ani pentru cea mai frumoasa si tanara mama” - FOTO

Michelle si Barack Obama, vedete in cea mai noua productie Amazon Audible

Totusi, sursele din interior au amintit ca noul parteneriat ii va oferi lui Michelle Obama ceea ce si-a dorit - mai putina aparitie personala, in ciuda fostului parteneriat cu Spotify.

Asadar, nu o sa cunoastem exact pe Michelle Obama, femeia ce are grija de copii, ci Michelle Obama de la Casa Alba, femeia de succes ce a inspirat foarte multe persoane. 

Michelle and Barack Obama land new podcast deal | Historical Church

Amazon Audible a amintit ca perechea de la Casa Alba are ca scop sa foloseasca platforma pentru a spune povesti care pun in lumina reflectoarelor diverse voci si experiente inedite.

Cuplul Obama a incheiat contractul cu Spotify, dupa ce acestia nu s-au inteles cu compania in privire la exclusivitatea produsului final, dar si la numarul de episoade in care acestia erau nevoiti sa apara.

Acestia au semnat cu Spotify in anul 2019, dar nu a fost facuta publica suma oferita. Totusi, daca este similar cu produsul realizat cu Printul Harry si Meghan Markle, pretul ar fi fost ridicat pana la suma de 30 de milioane de dolari. 

Obamas' Higher Ground production company signs multi-year Audible deal

In China se simte „acasa”! Afla povestea Gabrielei Cojocaru, moldoveanca stabilita in Asia cu o comunitate de peste 2 milioane de oameni, dar si cum e sa ai un iubit chinez: „Nunta la chinezi se face dimineata si dureaza doua ore” - INTERVIU

Continutul ce apare pe Amazon Audible este, de cele mai multe ori, disponibil doar persoanelor ce sunt abonate. Totusi, cuplul Obama si contractul lor le permite ca continutul realizat de acestia sa fie distribuit pe o varietate de platforme. 

Totusi, este neclar daca Spotify, care a detinut precedent drepturile exclusive ale continutul lui Michelle si Barack Obama, va avea un cuvant de spus in fata miscarii realizate de Amazon.

Articole din aceeasi categorie