21.11.2020
Michael Schumacher urmareste progresul fiului sau in cursele din Formula 2. Jean Todt face noi dezvaluiri

Cuvintele presedintelui FIA dau noi sperante ca Michael Schumacher este constient si ca se recupereaza dupa teribilul accident din 2013.

Fiul lui Schumacher, Mick, in varsta de 21 de ani, concureaza in prezent in FIA Formula 2, dar doreste sa urmeze cariera tatalui sau, iar de anul viitor ar putea deveni pilot de Formula 1.

Michael Schumacher a fost grav ranit cand a cazut in timp ce schia in Alpii francezi acum sapte ani. A fost in coma timp de aproape sase luni.

Starea sa de sanatate ramane necunoscuta, dar legenda F1, despre care se presupune ca isi continua recuperarea intr-o vila de lux din Mallorca, se pare ca monitorizeaza cariera fiului sau din pat.

Intrebat daca Schumacher a reusit sa urmareasca progresul fiului sau, Jean Todt a declarat pentru RTL France: Bineinteles ca il urmareste. Mick va concura probabil in Formula 1 anul viitor, ceea ce va reprezenta o mare provocare. Am fi incantati sa avem un nou Schumacher la cel mai inalt nivel al cursei cu motor", scrie The Sun. 

Cu toate acestea, Jean Todt nu da foarte multe detalii in legatura cu starea lui Schumacher. „Aceasta este o intrebare la care voi fi extrem de rezervat. Il vad pe Michael foarte des - o data sau de doua ori pe luna. Raspunsul meu este acelasi tot timpul - el lupta. Este foarte ingrijit si intr-un loc foarte confortabil. Nu putem decat sa-i dorim pentru el si familia sa ca lucrurile sa se imbunatateasca."

Citeste si :  Cum i s-a schimbat viata Anastasiei Knyazeva, dupa ce a fost numita cea mai frumoasa fetita din lume

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie