01.05.2021
„Mi-a placut mult mesajul". Au transpus in miscari de dans starile prin care au trecut copiii in ultimul an: Trupa Queens, moment emotionat la Romanii au talent

Daniel este fost dansator. In timpul adolescentei a inceput sa danseze, iar marea lui pasiune a fost street dance-ul, chiar daca a facut ulterior si dans sportiv. 

S-a cunoscut cu sotia lui in timpul liceului, cand a intrat si ea in trupa de dans. Au devenit parteneri, iar de atunci au ramas impreuna ca pereche, atat pe scena, cat si in acasa.

Au 4 baieti, iar cel mare, 15 ani, a dansat si el in trupa o perioada. Apoi a descoperit calculatorul si vrea sa mearga pe partea asta. Tatal e incantat, pentru ca oricum ii ajuta, le face grafica, etc. Al doilea fiu, Razvan, in varsta de 13 ani, face parte din trupa.

Sotia lui este si ea coregrafa. Lucreaza amandoi cu trupa Queens, dar nu recomanda nimanui sa isi antreneze propriul copil. 

Trupa s-a format acum 2 ani. Toti au fost antrenati de la 0, dar au facut parte si din alte trupe la un moment dat. In total sunt 6 fete si 2 baieti. Razvan (baiatul lor) este cel mai ghidus, mereu pus pe sotii. Teo, un alt baiat din trupa, a mai participat anul trecut, singur. Are skilluri de frizer si e consultantul lor pe partea de hair. Diana e cea mai galagioasa, Maria e mai boema, iar Alexia este cea care vine cu TikTokurile si cu tot felul de idei. 

Sunt foarte increzatori in relatiile dintre ei si in unitatea lor ca grup.

Articole din aceeasi categorie