10.03.2021
Membrii Casei Regale, interogati de Regina Elisabeta a II-a dupa dezvaluirile lui Meghan Markle

Regina s-a declarat „ingrijorata” dupa interviul acordat de Meghan si Harry, insa a promis ca va lamuri acuzatia de rasism lansata de Ducesa de Sussex la televizor.

Regina Elisabeta a II-a a anuntat public ca va avea discutii separate cu fiecare membru senior al Casei Regale pentru a afla cine si-a exprimat „ingrijorarea” in legatura cu culoarea pielii copilului lui Meghan Markle. 

Ducesa de Sussex a dezvaluit in fata a 17,1 milioane de privitori ca un membru important al Familiei Regale s-a declarat ingrijorat de „cat de intunecata” urma sa fie culoarea pielii lui Archie dupa ce se va naste.

Suverana ii va interoga pe fiecare dintre oamenii importanti din preajma ei, printre care Ducii Kate si William, Printul Charles si Ducesa Camilla. Conform Reginei, discutiile vor fi private si au menirea de a „stabili ceea ce s-ar fi spus”.

Dezvaluirea lui Meghan Markle a produs agitatie la Palatul Buckingham si a atras admiratia multor simpatizanti ai Casei Regale.

Ducesa a marturisit ca apartenenta la alta rasa i-a blocat fiului ei, Archie Harrison, accesul la titlul de Print. „Nu au vrut ca el sa fie Print... ceea ce ar fi contrar protocolului si nu urma sa beneficieze de securitate”, a dezvaluit Meghan Markle.

Intr-o declaratie publica, Regina s-a declarat intristata de povestea celor doi fosti membrii ai Casei Regale. Suverana a declarat ca Meghan, Harry si Archie „vor ramane intotdeauna membri ai familiei mult iubiti”.

A filmat nasterea „pe timp de pandemie” si a publicat-o pe Youtube. Valeria Fainescu: „Ma bucur sa pot impartasi cu tine cele mai deosebite momente” - VIDEO

Marina Carnat, mama a 7 copii, e insarcinata cu al 8-lea! Anuntul emotionant pe care l-a facut bloggerita - VIDEO

Articole din aceeasi categorie