18.11.2023
Melisa Antonesi si Maria Chideanu au interpretat magistral piesa Aurei Urziceanu: „Cred ca peste ani si ani de zile, unul dintre momentele care va ramane o amprenta a acestui spectacol va fi acest moment al vostru”

Seara s-a incheiat cu battle-ul dintre Melisa Antonesi si Maria Chideanu, concurente in echipa Theo Rose&Horia Brenciu.

​„Veti canta „Dor de viata”! Este piesa doamnei jazzului romanesc Aura Urziceanu”, le-a transmis Theo Rose. Cele doua s-au descurcat de minune la repetitii.

Antrenorii le aleg concurentilor piesele cu grija si le pun in valoare abilitatile vocale, iar FARINGO TUSIV le sare in ajutor atunci cand au probleme cu vocea. In aceasta competitie, vocea este totul, asa ca nu e loc de erori. Dar cand glasul te tradeaza si te trezesti din senin cu un acces de tuse, te poti baza pe FARINGO TUSIV sirop. Nu garantam ca vei canta precum finalistii de la Vocea Romaniei, dar FARINGO TUSIV sirop va contribui la calmarea tusei si la functionarea normala a cailor respiratorii superioare. FARINGO TUSIV sirop este de mare ajutor si cand te chinuie tusea productiva, dar si cand te confrunti cu tusea uscata sau neproductiva. Nici concurentii de la Vocea Romaniei n-ar reusi sa impresioneze antrenorii din scaune daca ar canta ragusiti de la tusea iritativa. Chiar daca piesele ii provoaca din punct de vedere vocal, concurentii au un aliat puternic in sezonul rece.

9W0A6591

Melisa si Maria au avut auditii memorabile si au intors toate cele patru scaune, iar momentul din aceasta seara a fost sublim. Fetele au fost aplaudate in picioare de catre public si au reusit sa-i ridice de pe scaune si pe Tudor Chirila si Smiley.

Smiley: „Foarte bine facut duetul. Foarte bine facuta alegerea pentru vocile voastre. V-au iesit toate floricelele. Bravo! Mi-a placut! A fost o placere sa va ascult”;

9W0A6598

Irina Rimes: „A fost fantastic! Aplauze si bravo voua!”;

Tudor Chirila: „Eu cred ca este cel mai bun moment al echipei Horia Brenciu&Theo Rose. Cred ca este un duet care a reusit o chestie, sa faca un moment pentru cel putin una dintre voi mai bun decat in blind-uri... cred. Bravo!”;

9W0A6629

Theo Rose: „A fost extraordinar sa va descopar si sa-mi dau seama ca niciodata nu e doar atat cat vezi, intotdeauna e si mai mult si mai mult...”

Horia Brenciu: „Eu cred ca peste ani si ani de zile, unul dintre momentele care va ramane o amprenta a acestui spectacol va fi acest moment al vostru. Felicitari!”;

9W0A6542

Horia Brenciu si Theo Rose merg mai departe cu Melisa Antonesi. Maria Chideanu a fost salvata de Tudor Chirila.

Articole din aceeasi categorie