22.06.2022
Meghan Markle si Printul Harry s-au certat cu cei de la Netflix. Din ce motiv este criticat cuplul

In ciuda faptului ca a trecut aproape o luna de la intoarcerea printului Harry si a lui Meghan Markle din Marea Britanie, calatoria lor este inca unul dintre cele mai discutate subiecte din mass-media.

Recent a devenit cunoscut faptul ca reprezentantii platformei de streaming Netflix au fost dezamagiti de vizita sotilor Sussex in Marea Britanie.

Intr-una dintre zilele sarbatoririi Jubileului de platina al Elisabetei a II-a, publicul i-a huiduit pe Printul Harry si Meghan Markle. Si desi ducii insisi au incercat sa ajunga rapid la masina, prefacandu-se ca nu aud nimic, internautii au vazut totusi imaginile in care paparazzii au surprins expresiile nemultumite de pe fetelor lor.

In China se simte „acasa”! Afla povestea Gabrielei Cojocaru, moldoveanca stabilita in Asia cu o comunitate de peste 2 milioane de oameni, dar si cum e sa ai un iubit chinez: „Nunta la chinezi se face dimineata si dureaza doua ore” - INTERVIU

Conform presei occidentale, Netflix pune o presiune mare asupra cuplului, incercand sa afle ce a provocat o astfel de reactie din partea oamenilor. „Echipa lui Harry si Meghan trebuie sa explice oamenilor de ce au fost huiduiti.” Potrivit unei surse care a vorbit pentru DailyMail: „Harry si Meghan au fost socati de aceasta reactie nedorita. Au descoperit ca nu erau iubiti asa cum credeau ei”.

Echipa Netflix i-a insotit pe Ducii de Sussex in timpul vizitei lor in Marea Britanie. Compania pregateste un reality show despre viata printului Harry si a lui Meghan Markle.

„De la primele versuri, mi-au dat lacrimile!” Mihaela Tabura a lansat o noua melodie, insotita de un videoclip oficial: „Este un cantec rupt din inima mea” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie