15.05.2024
Meghan Markle, ținute de 120.000 de lire sterline în timpul turneului din Nigeria, unde milioane de oameni trăiesc în sărăcie

Meghan Markle a impresionat cu ținutele elegante în timpul turneului recent din Nigeria, însă decizia ei de a cheltui aproape 120.000 de lire sterline pe haine și bijuterii a stârnit controverse, având în vedere sărăcia extremă din această țară africană.

Ducii de Sussex au fost primiți cu căldură în Nigeria, unde au petrecut trei zile promovând Jocurile Invictus, iar Meghan a ales să poarte o serie de ținute luxoase de la mărci renumite precum Carolina Herrera, Altuzarra și Johanna Ortiz. În plus, ea i-a adus un omagiu prințesei Diana, purtând colierul de diamante al regretatei sale soacre.

În prima zi, Meghan și Harry și-au început călătoria cu o vizită la Academia Lightway din Abuja. Fosta actriță a purtat o rochie de culoarea piersicii de 450 de lire sterline de la Heidi Merrick, accesorizată cu bijuterii scumpe, inclusiv un colier de aur de la AURate în valoare de 1.453 de lire sterline și un inel de 50.000 de lire sterline de la Lorraine Schwartz. Mai târziu, ea a schimbat ținuta pentru o vizită la sediul Apărării din Abuja, optând pentru un costum alb de la Altuzarra și pantofi de piele de căprioară de la Manolo Blahnik.

Meghan Markle

În cea de-a doua zi, ducii de Sussex au participat la un meci de volei organizat de Nigeria: Unconquered, o organizație caritabilă pentru militarii răniți. Meghan a purtat o rochie de la Johanna Ortiz în valoare de 2.275 de lire sterline și sandale de 359 de lire sterline de la Emme Parsons. Mai târziu, pentru un prânz cu ministrul Apărării, Meghan a ales o rochie maxi albă fără bretele de la St Agni Studio și sandale de 520 de lire sterline de la Aquazzura.

În ultima zi, Meghan a purtat o f

Meghan Markle și prințul Harry în Nigeria/ Profimedia

ustă tradițională Aso Oke, primită cadou în timpul călătoriei, combinată cu o cămașă albă de 265 de lire sterline de la Carolina Herrera și sandale Burberry. Pentru o recepție găzduită de șeful statului, ea a purtat o rochie îndrăzneață fără mâneci de la Carolina Herrera, accesorizată cu cercei de 2.605 de lire sterline de la Jennifer Meyer.

Meghan Markle și prințul Harry în Nigeria/ Profimedia

În total, ținutele și bijuteriile purtate de Meghan în timpul celor trei zile au costat aproximativ 120.000 de lire sterline. Cheltuiala a fost aspru criticată, având în vedere că în Nigeria peste 112 milioane de oameni trăiesc în sărăcie extremă. Inegalitatea economică din Nigeria este agravată de corupția politică și alocarea greșită a resurselor.

Articole din aceeasi categorie