13.01.2021
Meadow, fiica lui Paul Walker, imaginea unei case celebre de moda: „Sunt incredibil de recunoscatoare!”

Anul 2021 se anunta a fi unul incarcat pentru Meadow Walker. Fiica regretatului actor Paul Walker a semnat un contract cu DNA Models, o agentie prestigioasa din New York. Tanara a devenit si vedeta colectiei de iarna 2021 a brandului „Proenza Schouler”. 

Citeste si :  Ce obicei sacru a mostenit Marinela Bezer de la bunica sa si ce o face cu adevarat implinita: "Nu sunt religioasa, sunt spirituala"

„Sunt incredibil de recunoascatoare celor care m-au sustinut si au crezut in mine. Multumesc designerilor Proenza Schoulder si familiei de la DNA Models, care mi-a ghidat fiecare pas”, a scris Meadow Walker pe contul de Instagram. Tot acolo a postat si cateva imagini in care promoveaza cea mai noua colectie a casei de moda „Proenza Schouler”. 

Printre cei care au complimentat-o pe Meadow pe contul de Instagram se numara si Nico Potur, fosta iubita a lui Brad Pitt. Fotomodelul de origine poloneza i-a scris ca arata senzational.

In ultima perioada, Meadow a inceput sa devina mai activa pe Instagram, cont urmarit de peste 2,5 milioane de fani. Aici posteaza si imagini de arhiva cu regretatul Paul Walker. Actorul a murit in noiembrie 2013, intr-un tragic accident de masina. 

Tanara de 22 de ani are toate calitatile pentru a ajunge un topmodel de talie internationala. De altfel, ea cocheteaza cu modellingul de la 19 ani. Atunci cand nu defileaza sau nu participa la sedinte foto, Meadow este interesata de biologia marina.

In 2015, fiica actorului Paul Walker a pus bazele Fundatiei Paul Walker, al carei obiectiv este protejarea vietuitoarelor din oceane. Mai mult decat atat, in fiecare an Meadow le acorda burse studentilor si cercetatorilor interesati de acest domeniu. 

Citeste si :  Ce frumoase sunt gemenele lui Julio Iglesias. Cristina si Victoria au aparut pe coperta unei reviste de moda

Surse foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie