05.11.2019
Matthew Perry, Chandler din serialul „Friends”, de nerecunoscut pe strazile din Los Angeles
Tuturor ni se intampla sa avem zile in care sa nu ne simtim ok, sa nu aratam exact asa cum ne-am dori sau lookul nostru sa nu ne reprezinte starea de spirit.

Probabil una dintre variantele de mai sus i se aplica si lui Matthew Perry, starul din iconicul serial Friends.

Actorul in varsta de 50 de ani a fost surprins de paparazzi duminica seara in timp ce iesea dintr-un restaurant din Los Angeles unde servise cina alaturi de o femeie. Cu parul ravasit, imbracat in pantaloni inchisi la culoare, o camasa larga in carouri, Matthew Perry seamana cu greu cu simpaticul si amuzantul Chandler Bing din serialul care i-a adus celebritatea.

In celelalte imagini, actorul in varsta de 50 de ani este surprins, fumand o tigara si tinand o mana pe talia femeii cu care a iesit la restaurant.

In ultimii ani, actorul nu a aparut foarte des in public si nici macar pe scena sau in filme. Cele mai recente proiecte ale sale au fost in 2017, „The Kennedys After Camelot” si „The Good Fight”. Cea mai recenta imagine cu el este cea postata de Jennifer Aniston atunci cand a anuntat ca are cont oficial pe Instagram.

In 2016, Matthew Perry a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut din cauza consumului de substante interzise, recunoscand ca nu isi poate aminti cum s-au desfasurat filmarile pe durata a trei sezoane din serialul Friends. „La un moment dat lucrurile devenisera atat de rele incat nu le-am mai putut ascunde si toata lumea si-a dat seama ce se intampla cu mine”, a declarat actorul.

Sursa foto: elle.ro, Google.com

Articole din aceeasi categorie