13.05.2022
Marturisiri socante! Chiar daca acum este o diva incomparabila, in adolescenta Paris Hilton a fost agresata sexual si internata intr-un centru specializat! Ce a povestit vedeta despre aceasta perioada: „Cosmar” - FOTO

Frumosul fotomodel Paris Hilton a povestit de curand faptul ca in tineretea sa a fost abuzata sexual si a trecut prin mai multe greutati.

Intr-un articol pentru USA Today, ea a recunoscut ca a fost abuzata sexual in adolescenta. Acest lucru s-a intamplat intr-un centru specializat pentru tratarea adolescentilor dificili Provo Canyon School. 

Interpreta Jamala a primit in SUA titlul de „cel mai influent artist ucrainean”: „Este lupta noastra comuna si mica noastra victorie”

Modelul a fost trimis acolo dupa ce a fost diagnosticata cu tulburare de deficit de atentie.

„In prima zi, mi s-a ordonat sa-mi dau jos toate hainele, sa ma ghemuiesc si sa tusesc – totul a fost monitorizat indeaproape de personalul masculin. Am fost facuta sa cred ca acesta a fost un control de rutina legitim pentru contrabanda ”, a spus Paris.

Snoop Dogg este fanul Cleopatrei Stratan si a postat un video cu piesa moldovencei! Artista a avut parte de surpriza vietii sale - VIDEO

Hilton a mai remarcat ca nu a putut vorbi despre aceasta hartuire mul timp, deoarece in caz contrar ar fi fost inchisa intr-o camera izolata.

„Daca incercam sa protestez sau ma indoiam de ceva ei ma faceau sa cred ca imi imaginez sau ca am avut un cosmar. Mi-au spus sa nu mai inventez lucruri. Aceasta experienta, precum si abuzul fizic, emotional si sexual la care am fost supusa a dus la ani de insomnie si tulburare complexa de stres post-traumatic, cu care eu si altii ne-am luptat de ani de zile”, a spus vedeta.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie