01.03.2024
Marseli Mirzeniuc va fi incinerat in Bali. Ce a povestit prietenul sau, Constantin Morari: „Din pacate, el nu-i in conditia de a fi transportat”

Tanarul Marseli Mizerniuc care se zbatea intre viata si moarte in urma unui groaznic accident din Bali, a murit la data de 28 februarie 2024 si va fi incinerat in Bali.

Prietenii si cunoscutii au venit cu mesaje pline de tristete dupa ce s-a confirmat ca Marseli a pierdut lupta pentru viata. Blogger-ul si antreprenorul Constantin Morari, indurerat de pierderea celui mai bun prieten, a venit si el cu un mesaj pe social media alaturi de cateva imagini impreuna.

Ieri seara, Constantin a venit cu ultimele noutati despre ce se intampla cu trupul neinsufletit a prietenului sau, Marseil Mizerniuc. 

Intr-o postare, Cosntantin Morari a publicat o imagine cu prietenul sau si o conversatie: „Marseli a vrut sa fie cremat. Din pacate el nu e in conditia de a fi transportat, procesul dureaza un pic si nu dispunem de timp. Crematia se va efectua pe insula Bali, frasinul va fi adus de parinti in Chisinau” .

Moldoveanul care se zbatea intre viata si moarte in urma unui grav accident din Bali, a murit. Totodata, Sainsus a mentionat ca banii care au fost adunati pentru Marseli, vor fi directionati la alte cazuri de caritate.

Acum cateva zile, s-a produs o mobilizare record. In doar 12 ore, moldovenii au reusit sa colecteze o suma record de peste 200 de mii de euro pentru a-l salva pe Marseli Mazerniuc, un tanar care a suferit un grav accident in urma cu o saptamana, pe insula Bali. Baiatul a ajuns in stare extrem de grava, suferind mai multe fracturi si are nevoie de o interventie la inima.

Articole din aceeasi categorie