11.02.2020
Maria Sharapova – tinuta transparenta la petrecerea de dupa Oscar 2020. Sportiva a aparut la bratul iubitului sau
Jucatoarea de tenis in varsta de 32 de ani s-a numarat printre invitatii petrecerii organizate de revista Vanity Fair, care are loc traditional dupa ceremonia premiilor Oscar. Ea a venit insotita de iubitul ei, omul de afaceri, Alexander Gilkes, in varsta de 40 de ani.

Maria a avut o tinuta greu de trecut cu vederea. Rusoaica a ales o rochie Valentino, lunga, masiva si transparenta in nuanta de verde-neon. 

Citeste si: Maria Sharapova, exces de alcool si multi barbati. Sexy tenismena face dezvaluiri socante 

La petrecere, Maria a venit la bratul boyfriend-ului sau, omul de afaceri britanic – Alexander Gilkes. Pentru prima data cei doi au fost vazuti in 2018, iar anul trecut au recunoscut ca formeaza un cuplu.

Citeste si: In ospetie la Maria Sharapova. Tenismena a deschis larg usile vilei sale de lux de pe malul oceanului

Interesant e faptul ca, inainte de a se cupla cu Sharapova, britanicul de 39 de ani a avut o lunga relatie cu Misha Nonoo, o americanca celebra din lumea fashion, cu care Gilkes s-a casatorit in 2012 si a divortat cinci ani mai tarziu.

Alexander e unul dintre apropiatii Printului Harry al Marii Britanii, care a cunoscut-o pe viitoarea sa sotie, Meghan Markle, chiar prin intermediul Mishei Nonoo.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie