10.06.2024
Marca Comercială Carlean, distinsă cu premiul Zeița Calității! Aureliu Leancă, fondator: „Noi suntem ceea ce mâncăm” - FOTO

În cadrul prestigioasei Gale a Business-ului Moldovenesc organizată de către Camera de Comerț și Industrie din Republica Moldova, marca comercială Carlean a fost distinsă cu cea mai înaltă apreciere, Premiul Calității - ZEIȚA CALITĂȚII la categoria „Produse alimentare și agricole”.

Perseverența, inofensivitatea, naturalețea, calitatea produselor și serviciilor prestate, aceste elemente reprezintă cheia succesului pentru marca comercială CARLEAN.

Din spusele fondatorului Aureliu Leancă, doctor, nutriționist: „Noi suntem ceea ce mâncăm”. Iată de ce echipa CARLEAN pune sănătatea consumatorului mai presus de toate, iar alimentația echilibrată este fundamentul speranței de viață longevivă.

Compania „Pan-Carlean” SRL a fost înființată în anul 2005 ca o mini fabrică de carne cu valori familiale și obiectivul ambițios de a crea un segment unic pe piața Moldovei, care nu are încă analogii - salamuri și delicatese din carne produse după o tehnologie conformă cu standardul BIO, excluzând categoric orice substituienți de carne gen: soia, amidon, șorici, grăsimi ascunse precum și unii aditivi dubioși ca glutamatul, fosfații, coloranții, arome. Categoric nu se admit O.M.G.(organisme modificate genetic) în producere. Carnea, materia primă, este autohtonă, selectată cu grijă, achiziționată predominant de la gospodării țărănești și alți producători notorii. Calea lungă și fără compromisuri, prin multă muncă, competență, responsabilitate, dăruire și respect pentru tradiție aducem pe mesele dumneavoastră produse din carne cu ETICHETA CURATĂ. Am știut încă de acum 20 ani, că ne dorim să fim cu un pas înaintea timpului, ceea ce înseamnă să arătăm că ne pasă de consumator. Să schimbăm ceva ce părea imposibil, să facem mezeluri cu Eticheta Curată: doar din carne și condimente naturale, minimă procesare și ingrediente, ca la mama acasă.

Acesta este crezul CARLEAN:Să fim mereu înaintea timpului și să fim primii care punem pe mesele dumneavoastră produse moldovenești, inofensive, benefice sănătății, cu gustul tradițional de altă dată și desigur cu ETICHETĂ CURATĂ! Noi ştim că necesitatea alimentaţiei sănătoase devine tot mai actuală,iar multe maladii cum ar fi: bolile cardio-vasculare (hipertensiunea arterială, accidentele vasculare cerebrale, infarctul miocardic...), bolile metabolice ( obezitatea,diabetul zaharat tip II, guta, osteoporoza...), alergiile alimentare ( mai ales la copii ) și nu în ultimul rând multiplele forme de cancer, inclusiv cele ale aparatului digestiv, în special cancerul colonului intestinal.Toate acestea ar putea fi mult mai puțin frecvente, dacă ne-am alimenta echilibrat și sănătos! Stimați consumatori Vă recomandăm cu insistență să citiți cu atenție conținutul etichetei la orice produs alimentar, care intenționați să îl consumați, dacă numărul aditivilor declarați crește mai mult de 3-4 unități ( în afară de condimentele naturale ) trebuie să vă îngrijorați referitor la inofensivitate. Iată de ce produsele noastre merită să fie consumate și sunt înalt apreciate nu doar de către consumatorii noștri, dar și de experți în domeniu, pentru ce VĂ MULȚUMIM”!

Sanatatea unui popor depinde de stilul de viață și modul în care se alimentează. Alimentația armonioasă, ecologică, bogată în nutrienți atât de natură vegetală cât și animală, acestea sunt cele mai bune recomandări pentru calitatea și longevitatea vieții! 

„Alimentele, trebuie să fie medicamentele voastre, iar medicamente, să fie alimentele voastre”, spunea Hippocrates.

Vă invităm cu drag să descoperiți produsele noastre din carne, calitate premium, pe care le găsiți în magazinele de firmă „Carlean” amplasate pe adresele:

str. Sfanta Vineri 87; bd. Dacia 16/1 C.C. Budapest; bd.Mircea cel Batrin 16/2; str.A.Russo 1 C.C. Soiuz.

www.carlean.md

www.facebook.com/carlean.md

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie