30.06.2020
Mama lui Dan Balan se distreaza in piscina alaturi de cei doi nepotei ai sai, insa fanii asteapta altceva. ,,Sper foarte mult ca in curand sa va jucati si cu micutii DanTinei''

Ludmila Balan, cunoscuta ca Tanti Ludmila, adora sa petreaca timpul alaturi de copii. Aceasta a publicat recent un clip video in care se distreaza cu nepoteii sai. 

Citeste si :  In rochii mini, decupate si mulate, la doar 61 de ani! Ludmila Balan intrece orice imaginatie 

Pe fundalul propriei sale melodii, ,,Poezii de dor'', bunicuta inoata si se joaca alaturi de Elisa si Cristian, copii fiicei sale - Sanda. Cei trei petrec timpul de minune scufundandu-se si facand gimnastica in apa.

Ludmila a mentionat in descrierea postarii sale de pe Instagram ca dupa cateva minute langa nepoteii sai este mai plina de viata, notand ,,cu Elisa și Cristian - energie pentru-n an.''

Imaginile video in care poate fi admirata relatia frumoasa dintre bunicuta si nepotei au fost vazute de aproximativ 3200 de internauti. Multi dintre acestia au apreciat in comentarii bucuria pe care o emana cantareata, dar si au spus ca asteapta cand ea se va juca si cu bebelusii fiului sau - Dan Balan. ,,Cat de dragut si ce atmosfera placuta!'' a scris o domnisoara, iar o alta urmaritoare de-a artistei a subliniat ca ,,Sper foarte mult ca in curand  sa va jucati si cu micutii DanTinei'' (cuplul format din Dan Balan si Tina Karol). Probabil acest vis il are si si mama lui Dan, insa nu totul merge dupa cum vor parintii.

Reamintim ca Tanti Ludmila a devenit pentru prima data bunica acum sapte ani, cand pe lume a venit Cristian. Apoi, peste ceva timp, a aparut si Elisa. In ultima perioada, intepreta publica mai des fotografii si clipulete video micutii care-i inveselesc viata. Aceasta a afirmat intr-un interviu ca incearca sa petreaca mai mult timp cu acestia, pentru ca sa recupereze zilele pierdute la televiziune atunci cand Dan si Sanda erau copii.

Citeste si :  Mama lui Dan Balan – in atentia presei din Romania. „La 61 de ani, arata senzational si nu se sfieste sa pozeze in ipostaze indraznete.”

Sursa foto: Google.com

 

Articole din aceeasi categorie