10.09.2022
“Mama, ce voce are! N-ai cum... trebuie sa ne intoarcem!”. Dana Borteanu, surpriza de dupa cortina la Vocea Romaniei - VIDEO

Dana este nascuta in Resita, dar locuieste la Timisoara de 30 de ani. Lucreaza ca actrita la Teatrul German de Stat. A inceput sa cante muzica rock in adolescenta si chiar a avut o trupa rock in Resita. Parintii au sustinut-o, insa nu erau de acord 100% cu alegerea fiicei lor de a deveni artista si asta pentru ca isi doreau stabilitate pentru ea. 

A ajuns sa faca actorie, dupa ce a colaborat cu Teatrul German. S-a angajat in orchestra teatrului si de acolo i-a venit ideea sa si studieze actorie. A fost acceptata la teatru, deoarece stia foarte bine limba germana, mama ei fiind cehoaica.

In acelasi timp, facea parte si dintr-o alta trupa rock cu care canta la festivaluri si concerte prin Timisoara. Inca mai canta muzica rock in diferite formule si nu se gandeste sa renunte prea curand.

Prietenii sunt cei care au convins-o sa se inscrie la Vocea Romaniei si bine au facut pentru ca Dana a reusit sa intoarca toate cele patru scaune. 

Dana spune ca nu este intimidata de concurentii mai tineri, chiar daca are peste 50 de ani si abia asteapta sa-si cunoasca limitele. 

Pe scena de la Vocea Romaniei a cantat de dupa cortina, iar antrenorii s-au luptat s-o convinga sa vina la ei in echipa. 

The Motans s-a intors primul. 

“Mama, ce voce are! N-ai cum... trebuie sa ne intoarcem”, i-a spus Smiley lui Theo Rose. 

„Doamne, cata mai vocea. Extraordinar! Sunteti fantastica”, a adaugat Smiley. 

Tudor Chirila: „Te vreau in echipa mea! Vreau sa fiu cel care demonstreaza ca vocea nu are varsta!”.

Irina Rimes: “Va invit in echipa mea cu tot sufletul! Simt ca pot sa invat ceva de la dvs.!”. 

Dupa ce i-a ascultat pe toti, Dana a ales sa mearga in echipa lui Tudor Chirila. 

Articole din aceeasi categorie