14.10.2020
Maestrul Nicolae Botgros aduce un omagiu orasului Chisinau. „Poate candva, vom fi suficient de intelepti, sa putem convietui in pace cu tine.”

Ziua de 14 octombrie este una importanta pentru chisinauieni. Capitala Republicii Moldova, in acest an, implineste 584 de ani.

Citeste si :  Nina Cretu - mesaj emotionant de Hramul Orasului! „Draga Chisinau, iti doresc sa devii viitoarea casa a tinerei generatii, nu punctul ei de plecare...”

Cu ocazia hramului orasului, maestrul Nicolae Botgros a publicat pe pagina sa de Facebook, un mesaj emotionant dedicat Chisinaului. 

„Orasul pe care am tot amanat sa il cunoastem.

CHISINAU.

Te-ai cam obosit de atitudinea noastra neglijenta si nepasatoare, desi, tu intotdeauna ai fost tolerant cu noi…ne-ai asteptat, ne-ai adapostit, ne-ai oferit tot spatiul luminos si umbra padurilor cu care ai fost invrednicit.

Odata in an iti spunem “La multi ani”!

Dragul meu oras, nu e mai bine in alta parte, nu exista loc mai frumos decat intinderile tale. Poate candva, vom fi suficient de intelepti, sa putem convietui in pace cu tine.

Chisinau te iubim! Chisinau la multi ani!

P.S.

Port cu cinste acest titlu “Cetatean de onoare al orasului Chisinau”.

Nicolae Botgros.”, a scris maestrul.

Prietenii virtuali au tinut si ei sa transmita mesaje de felicitare cu ocazia zilei orasului, scriind in sectiunea comentariilor: „CHISINAU, DUC DORUL DE NEAMUL MEU.”,  „La Multi ani Chisinau Sf.Paraschiva sa va aduca sanatate si fericire alaturi de Familie.” , „Felicitari cu Hramul Orasului Chisinau, Ziua Acoperamantului Maicii Domnului! Sfanta Sarbatoare sa va aduca lumina in viata si in suflet, armonie si pace in casa, si din cer binecuvantare sub ocrotirea Maicii Domnului!”, „La Multi Ani Binecuvantati!!!”,  „Cu Sarbatoarea De Azi, Hramul Orasului Chisinau!!!Sa Va Fie De Bine !!!!”, au scris cativa dintre internauti.

Chiar daca este originar din Badicul Moldovenesc, dirijorul Nicolae Botgros s-a mutat la Chisinau in 1973, fiind violonist in Orchestra „Mugurel” a Filarmonicii.

Citeste si :  Chisinau marcheaza 584 de ani! Cu ce mesaje de felicitare au venit vedetele de Hramul Orasului

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie