21.10.2022
„Ma tem”. O fana s-a indragostit lulea de Ionel Istrati. Vezi ce mesaje primeste interpretul zilnic de la aceasta: „Am crezut ca o sa te las in pace, dar nu pot...” - VIDEO

Interpretul Ionel Istrati este urmarit insistent de catre o fana. Femeia, a carei nume nu este cunoscut, ii trimite constat mesaje de dragoste artistului.  

Pe pagina sa de Instagram, Ionel Istrati deja de cateva zile publica screen-uri cu mesajele pe care le primeste de la o fana pe retelele sociale. 

Femeia afirma ca il iubeste pe interpret, ca se gandeste la el zi si noapte. Aceasta trimite o multime de mesaje vocale, in care isi exprima toata dragostea pentru idolul sau. 

„Buna, Ionele, iar eu nu iti dau pace. Am crezut ca o sa te las in pace, dar nu pot”, a spus femeia. 

Mihaela Tabura a implinit 30 de ani! Vezi cum a fost felicitata dis de dimineata interpreta de catre sotul sau - FOTO/VIDEO

„Abia de m-am retinut in aceasta noapte sa nu-ti scriu. Vreau sa te laud si sa iti fac complimente. Esti ca o dulceata din poama rara”. 

Femeia ii face artistului dedicatii in forma de poezii. De asemenea, aceasta ii face complimente, dar si uneori il critica. Ionel Istrati primeste mesaje vocale de la aceasta practic zilnic. 

„Ma tem”, a scris interpretul in gluma, publicand si un emoji care rade. 

Numele fanei sale nu este cunoscut, caci interpretul prefera sa nu il descopere pe retelele sale sociale. 

Un nou serial cu Iuliana Beregoi in rolul principal. Afla cand va aparea pe micile ecrane „Doua Inimi”, dar si cine sunt ceilalti actori care vor juca alaturi de ea - FOTO/VIDEO

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie