30.07.2020
„Ma schimbam constant pentru a ma potrivi cu ceea ce credeam ca altcineva isi doreste." Demi Moore - despre relatiile cu sotii sai

Trecand prin trei mariaje, actrita americana, in varsta de 57 de ani, a invatat multe lucruri despre viata, relatii si a inteles unde a gresit.

Demi Moore a impartasit marti, in timpul emisiunii The Jess Cagle Show, ca toata viata s-a simtit presata sa se schimbe pentru a se potrivi mai bine cu partenerii si sotii ei si uita ce isi dorea ea cu adevarat. Din 1981 pana in 1985, a fost casatorita cu muzicianul Freddie Moore, al carui nume il poarta inca, din 1987 pana in 2000, a fost casatorita cu Bruce Willis, de la care are trei fiice si a treia casatorie a fost cu Ashton Kutcher, care a durat opt ​​ani, din 2005 pana in 2013.

„Ma schimbam constant pentru a ma potrivi cu ceea ce credeam ca altcineva isi doreste.”, a declarat Demi.

„Sa lucrezi pentru o relatie este cu adevarat laudabil in vremurile noastre, cand toti au relatii de scurta durata. Este important sa parcurgi calatoria de a onora dragostea care te-a reunit in primul rand cu acea persoana si de a da tot ce ai si ce poti.", a mai adaugat actrita.

„M-am schimbat de multe ori pentru a corespunde asteptarilor unei alte persoane. Ne straduim foarte mult sa fim doriti in ochii unei alte persoane, dar in acelasi timp, uitam ca ar trebui sa avem propriile noastre dorinte.”, a mai spus artista.

Actrita le-a oferit un sfat femeilor care sunt intr-o relatie, spunand ca dragostea de sine e pe primul loc: „Cred ca este un proces indelungat de a invata sa te iubesti pe tine insuti, de a accepta cine esti asa cum esti.”

Demi Moore, a dezvaluit in cartea ei, „Inside Out", faptul ca si-a inselat sotul, chiar inainte de a se casatori cu el. Ea avea 18 ani atunci cand s-au casatorit si au divortat in 1985.

„Cu o noapte inainte de casatorie, in loc sa lucrez la juramantul meu, l-am sunat pe un barbat cu care m-am intalnit la o filmare. Am plecat de la propria petrecere a burlacitelor si m-am dus in apartamentul lui. De ce am facut asta? De ce nu m-am dus sa-i spun asta barbatului cu care urma sa imi petrec toata viata? Pentru ca nu suportam faptul ca urma sa ma casatoresc doar pentru a reusi sa trec peste moartea tatalui meu. Pentru ca simteam ca nu exista niciun loc in care sa imi motivez ceea ce urma sa fac.” a declarat Demi Moore.

Cat despre ultima casatorie, dorind sa ii faca pe plac sotului sau, Ashton Kutcher, care e mai tanar cu 15 ani, a acceptat sa aiba o aventura in trei, cu o alta fata: „Am vrut sa-i arat cat de dragut si distractiv poate fi”. Din pacate, acest lucru a estompat limitele a ceea ce a fost permis si a dus la tradarea ulterioara a lui Kutcher, apoi la divort.

In prezent, Demi Moore mentine relatiile de prietenie cu al doilea sot, Bruce Willis, cu care are trei fiice frumoase.

Surse foto: Getty, Google.com

Articole din aceeasi categorie