01.05.2021
„M-ai lasat cu gura cascata!". Emma Khochaba, reprezentatie impresionanta de dans combinat cu elemente acrobatice: „Esti ca un pachetel de primavara"

Tatal sau a indrumat-o catre dansuri. Acesta crede cu tarie ca sportul o va tine sanatoasa si o va ajuta sa se dezvolte mai bine. Tatal Emmei este medic generalist de origini siriene, stabilit de 11 ani in Romania. A venit aici sa faca medicina si a ramas dupa ce s-a indragostit de mama Emmei. Nu au mai fost in Siria de mai bine de 12 ani deoarece situatia politica este una complicata.

Razboiul a facut ca toate rudele Emmei sa plece din Asia si sa se imprastie peste tot in lume. Tata ii povesteste deseori despre tara lui natala, iar Emma se intristeaza din cauza a ceea ce se intampla. Spera ca razboiul sa se termine cat de curand, ca sa vada tara in care tatal ei s-a nascut.

Mama lucreaza in IT si se ocupa de cariera de dansatoare a Emmei. A participat la numeroase concursuri si are atat de multe premii incat nici nu mai are unde sa le puna.

Articole din aceeasi categorie