04.08.2022
Luptatorul irlandez Conor McGregor se lanseaza in cinematografie. Afla in ce film va juca acesta

Conor McGregor a obtinut primul sau rol important in film. El va aparea in remake-ul filmului „Road House”. In film va juca si actorul Jake Gyllenhaal.

„Road house” va fi regizat de Doug Liman, care a lucrat anterior la „Edge of Tomorrow”.

O cunoscuta jurnalista de la noi s-a cununat! Imagini exclusive de la eveniment: „Am facut-o! Multumesc oamenilor care se bucura pentru noi si ne felicita” - FOTO/VIDEO

In film se va povesti despre un fost luptator UFC din Florida care la un moment dat, incepe sa suspecteze ca ceva nu este in regula in oras. Acesta va incepe sa se ocupe de bandele corupte care controleaza orasul.

Jake Gyllenhaal va juca rolul principal. Ce personaj va trebui sa joace McGregor nu este inca cunoscut. 

Filmul va fi lansat de Amazon Prime Video. Pe langa Jake Gyllenhaal si Conor McGregor, in film vor aparea Billy Magnussen (The Big Short) si Daniela Melshior (Suicide Squad).

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Potrivit producatorilor filmului, Conor McGregor asteapta cu nerabdare filmarile si perioada in care va putea lucra pe deplin la rol. El a vizionat recent filmul original „Road house” si a fost foarte impresionat.

Articole din aceeasi categorie