03.04.2024
Lupii lui Calancea merg să-l susțină pe Valeriu Mircea la Paris! Ce mesaj i-au transmis aceștia luptătorului - VIDEO

Valeriu Mircea este gata de unul din cele mai importante campionante din viața lui. Iar susținătorii sunt mereu alături de el, de această dată merg alături de luptător și Lupii lui Calancea.

Lupii lui Calancea au venit cu un mesaj în mediul online prin care anunțau că sunt alături de luptătorul Valeriu Mircea.

„Salutare haită! Azi venim cu un mesaj ferm de susținere pentru campionul țării și a inimilor noastre, un adevărat lup în artele marțiale mixte care a adus acasă centura celei mai prestigioase competiții MMA din Europa. Noi mergem să-l susținem în următorul meci din 6 aprilie, la Paris , pe Adidas Arena. Ne vedem acolo! Valeriu, lupii sunt cu tine - Au-Au”!

Anna Odobescu și Petru Haruța - fotografii rare alături de gemenii lor: „În sfârșit îl văd pe Petru strălucind de fericire. Lumina vine de la tine” - FOTO

Acum sportivul se antrenează în Irlanda, împreună cu legendarul campion UFC, Conor McGregor.

Cum arată Kristin Davis, actriţa din „Sex and the city”, la 59 de ani, după ce și-a dizolvat acidul hialuronic din față - FOTO

Alături de luptător va fi și logodnica lui, Anastasia Nichita.

Valeriu Mircea acumulează până în prezent 29 de victorii în cariera sa, cea mai recentă fiind înregistrată în luna iunie a anului trecut, când l-a invins pe polonezul Roman Szymanski.

Articole din aceeasi categorie