22.03.2020
Lorena Bogza - indignata de nepasarea persoanelor care nu constientizeaza gravitatea epidemiei de COVID-19. „Fiti responsabili, oameni buni! Medicii se imbolnavesc, nu avem paturi si sisteme de ventilatie suficiente, nu avem medici.”

Prezentatoarea emisiunii In PROfunzime de la PRO TV Chisinau - Lorena Bogza, a venit cu o postare pe pagina sa de Facebook in care critica persoanele iresponsabile care nu iau in seama avertismentele si recomandarile medicilor in aceasta perioada alarmanta.

In contextul statisticilor ingrijoratoare referitoate la raspandirea coronavirusului atat la nivel international, cat si national, mai multe persoane publice din Republica Moldova indeamna cetatenii sa fie vigilenti si sa se izoleze in case, incercand sa contribuie la ameliorarea situatiei.
Citeste si

Jurnalista Lorena Bogza a venit si ea cu un astfel de mesaj prin care-si exprima nedumerirea in legatura cu iresponsabilitatea oamenilor care nu se gandesc la sanatatea lor si a celor din jur.
Credeam ca daca ii explici omului ca moare daca nu are grija de el, va intelege. M-am inselat!
Chiar nu inteleg iresponsabilitatea pe care o vad! Oameni buni, ce nu este clar?? In Italia au murit aproape 800 !!!! de oameni in 24 de ore din cauza nepasarii si a zicalei "pe mine nu ma ia". Chiar e atat de greu de inteles?
Citeste si
Aveti copii, aveti parinti, aveti bunici? Protejati-i!!! Daca nu va intereseaza ce se intampla cu voi, aveti grija de cei dragi!!!! Fiti responsabili, oameni buni! Medicii se imbolnavesc, nu avem paturi si sisteme de ventilatie suficiente, nu avem medici.
Ce nu este clar????
Lasati petrecerile, gratarele, lasati sfanta impartasanie si rugati-va de acasa!!! Preotii care lasa lacasurile deschise si se joaca cu viata oamenilor trebuie sa isi asume situatia care va urma. Oare chiar nu se poate sa ne unim pentru a depasi criza???, a scris prezentatoarea TV pe pagina sa de Facebook.
Citeste si
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie