08.02.2024
Loredana Groza, schimbare radicala de look! Cum arata artista dupa ce si-a vopsit parul roz, la 53 de ani

Loredana Groza a renuntat, pentru un moment, la parul blond si a decis sa faca o schimbare radicala. Iata cum arata cu parul roz, dar si care a fost motivul pentru care a apelat la o astfel de transformare!

​Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste din Romania, aceasta facandu-se remarcata in 1998, odata cu lansarea celebrei piese „Buna seara, iubito”, cantata in duet cu Ion Caramitru. La acea vreme, melodia a avut un succes incredibil, fiind considerata cea mai buna lansare a Loredanei. 

Loredana Groza 2

Anii au trecut, iar frumoasa moldoveanca a ramas in atentia publicului larg, atat datorita pieselor sale, cat si gratie aparitiilor TV. Loredana Groza a fost antrenoare la Vocea Romaniei timp de sapte sezoane, bucurand publicul cu momentele ei artistice, alaturi de concurenti. 

lori roz

Recent, Loredana Groza si-a surprins fanii, dupa ce a aparut pe InstaStory cu un look total schimbat. Vedeta originara din Onesti a renuntat, pentru un moment, la parul blond si a decis sa indrazneasca mai mult decat pana acum. Astfel, fosta antrenoare de la Vocea Romaniei s-a vopsit roz. 

Aceasta a si explicat motivul pentru care a luat decizia de a se vopsi intr-o nuanta atat de stridenta: urmeaza sa joace intr-un film.

lori roz 2

„Dimineata incepe viata! Noi muncim de la 7, iar eu sunt treaza de la 5. A trebuit sa-mi fac unghii, sa ma vopsesc, pentru ca astazi joc intr-un film romanesc”, a spus cantareata in postarea pe care a facut-o pe pagina de Instagram.

Loredana Groza 3

Vedeta a mai povestit si faptul ca oamenii i-au lasat zeci de mesaje, dupa ce au vazut-o cu parul roz. Aceasta a tinut sa mentioneze ca a fost comparata cu o „vata de zahar”:

„Esti dulce ca o vata pe bat”, i-a spus un urmaritor.

Articole din aceeasi categorie