02.05.2021
Loredana, despre noua piesa: „Nu e manea! E un nou gen de fapt"

Invitata la o televiziune de stiri, Loredana a vorbit despre valul de controverse starnit de melodia sa, „Fericire". 

Desi piesa e realizata impreuna cu mai multi manelisti celebri, Lori nu crede ca a inregistrat pentru o manea, ci a inventat un nou gen.

Mai mult, e de parere ca " e un moment istoric in muzica romaneasca si pentru mine, de ce nu.(...) Cand e ceva care iese din tipare, care poate soca anumite spirite puritane, sau care cred ca muzica pe care o asculta ei e superioara, nu am cum sa ma supar. Oamenii se obisnuiesc pana la urma. Aici e o problema si de rasism. Sunt convinsa. E o mare parte a problemei. Unii nu pot sa inghita lucrul asta. Dar foate multi nu au de unde sa stie ca eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Si daca ascultati ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem sa facem ceva nou intotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie sa faci ceva nou, sa mergi pe anumite sabloane din muzica, dar sa vii cu o schimbare. Ei n-au stiut ca o sa fiu pe acest cantec. Decat la filmare au aflat. In afara de Florin Salam care stia, ceilalti n-au stiut. A fost foarte mare veselie la filmari. Sunt niste gentlemani, niste oameni dichisiti care au venit aranjati. Asa sunt toti lautarii, care sunt priviti de multa lume ca si cum sunt veniti dintr-o subcultura. Viitorul acestei lumi sta in oameni care pot crea. Care o pot face mai buna. Si nu in cei care sunt retrograzi, care incearca sa se foloseasca de forta inertiei. Nu regret deloc ca am facut videoclipul." 

In ceea ce priveste opiniile impartite ale publicului, Lori a declarat:

"Ma simt blagoslovita. Si aceasta dragoste si sustinere pe mine ma hraneste cel mai mult si imi da aripi. Ma face sa fiu fericita. Ca sa fiu sincera nu m-a deranjat nimic. Am citit, nu demult, un comentariu al lui Woody Allen, care spunea ca nu il intereseaza nici mesajele pozitive, nici cele negative. Nu pot sa fiu ipocrita sa spun ca nu ma intereseaza mesajele pozitive. Dar incerc sa fiu echidistanta, sa ma pastrez la mijloc si sa nu imi consum energie cu lucruri care, cumva, sunt firesti sa se intample. Intotdeauna cand e un plus, vine si un minus".

 

Articole din aceeasi categorie