22.02.2021
Lolita, din nou casatorita! Cine este al saselea sot al vedetei? „In viata mea au existat ceremonii de nunta in Seychelles, in Las Vegas, chiar in capela in care s-a casatorit Elvis Presley, a existat chiar o nunta conform ritului cabalistic”

Lolita Milyavskaya a vorbit despre noua relatie si despre faptul ca e casatorita pentru a sasea oara.

Citeste si :  Cum arata Nicoleta Luciu la 40 de ani, dupa ce a apelat la terapia vampir, procedura la care Kim Kardashian nu ar mai apela niciodata.  „A fost cel mai dureros lucru pe care l-am simtit vreodata”

Dupa ce si-a incheiat oficial divortul cu cel de-al cincilea sot, Dmitrii Ivanov, in 2020, Lolita Milyavskaya, in varsta de 57 de ani, nu vorbeste despre viata ei personala. In interviurile sale, vedeta doar sugereaza ca nu este singura acum si ca este foarte fericita, iar intr-o emisiune TV aparuta recent, ea a spus ca este „deja casatorita”.

Contactata de catre jurnalistii rusi, vedeta a confirmat zvonurile ca e deja casatorita:  „Am o relatie de familie. Dar de data aceasta am decis sa renuntam la oficiul de registru traditional, pe care l-am vizitat deja de mai multe ori. In plus, in viata mea au existat ceremonii de nunta in Seychelles, in Las Vegas, chiar in capela in care s-a casatorit Elvis Presley, a existat chiar o nunta conform ritului cabalistic! Si noi ceremonii nu au fost inca inventate, asa ca am decis sa nu ne deranjam cu asta”, a spus Lolita, pentru Dni.ru

Vedeta a clarificat ca actualul ei iubit a fost deja casatorit. De data aceasta au decis sa faca schimb nu cu inele traditionale, ci amulete speciale, iar odata la o cina de familie i-au anuntat pe cei dragi ca acum pot fi numiti pe buna dreptate sot si sotie. Lolita a dat chiar numele alesului ei, dar a refuzat sa impartaseasca orice informatii despre el: „Am o relatie cu Roman! Vreau sa va avertizez: nu vor exista coperte de reviste, filmari TV si nici nunti magnifice.”

Potrivit Lolitei, noul ei iubit nu este o persoana publica si se ocupa de afaceri. In acelasi timp, el ii respecta foarte mult dorinta de a lucra si este cu adevarat mandru de toate proiectele sale.

Primul sot al Lolitei a fost colegul de clasa, Alexander Belyaev. Au fost impreuna din 1984 pana in 1987. In 1987, de dragul permisului de sedere la Moscova, cantareata s-a casatorit fictiv cu omul de afaceri Vitaly Milyavsky, al carui nume de familie l-a pastrat si pana acum.

Al treilea sot al Lolitei a fost coleg in duetul de cabaret „Academia” Alexandr Tsekalo, o aventura care a inceput in timpul primei casatorii. Lolita si Alexandr au fost impreuna timp de 12 ani, dar si-au formalizat relatia abia in 1998. In acel moment, de fapt, nu mai erau un cuplu, cu toate acestea, Alexandr a fost de acord sa se casatoreasca pentru fiica Lolitei, Eva, care a fost nascuta dintr-o alta relatie.

In 2000, casatoria dintre Lolita si Alexander Tsekalo s-a destramat. Din 2004 pana in 2009, Lolita a fost casatorita cu omul de afaceri Alexandr Zarubin, iar al cincilea sot al ei a fost antrenorul de squash, Dmitrii Ivanov. S-au casatorit in 2010 si s-au despartit dupa 9 ani. Divortul s-a transformat intr-un mare scandal: cantareata a declarat public ca Dmitrii o inselase in tot acest timp.

Citeste si :  Barbara Brylska a vorbit despre sentimentele sale, dupa moartea lui Andrei Myagkov. „Nu am puterea sa vorbesc. Plang”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie