13.03.2020
Linella: Te asteptam la masa de Pasti

-     Irina, da cand e Pastele anul asta?

-     In aprilie, pe 19.

-     Sa-i intreb pe ai nostri daca mergem la bunei?

-     Nu stiu ce-o sa facem anul asta, sincer.

-     Mi-i pofta de ridichi cu branza si racituri, poate tu faci mai devreme?

-     Daca te duci tu la magazin dupa toate, fac.

-     Ei! Da lista!

Probabil ca astfel de dialoguri se regasesc in multe dintre casele noastre cu ceva timp inainte de Pasti. Or fi Sarbatorile de Pasti reper pentru reinnoirea naturii, timpul cand facem curatenie prin casa si parca am vrea si in suflet, dar asocierile culinare sunt primele care ne vin in cap, cu mese copioase si delicioase, care parca sunt incapsulate de Pasti si nu sunt permise, nici cu gandul, in alta perioada a anului. Dar poate facem mici repetitii?

 Linella te ajuta sa pregatesti masa de Pasti si toate “repetitiile” pentru ea, cu o campanie dedicata, in perioada 12 Martie – 11 Aprilie 2020.

 Pentru cumparaturile zilnice, in aceasta perioada, de minim 150 de lei pe un singur bon fiscal, primesti o anexa speciala cu un cod unic, pe care il poti inscrie pe www.masadepasti.linella.md si astlfel sa participi la tombola din 14 Aprilie, care va fi transmisa in direct pe pagina de Facebook Linella.

 Castigatorii vor fi alesi in mod aleatoriu prin intermediul platformei www.random.org

 Ce poti castiga? In cifre unul din cele 150 de vouchere de cumparaturi in magazinele Linella in valoare de 1500 de lei fiecare. De fapt - posibilitatea de a acoperi cheltuielile de pregatire a mesei de Pasti.

 Daca dragostea la moldoveni trece direct prin stomac, Pastele e plin de dragoste. Despre dragoste si mancare este campania Linella de Pasti din acest an. Urmareste pagina de Facebook si Instagram sau pagina de campanie, pentru multe bunatati cu care o sa te uimeasca!

 Te asteptam la masa de Pasti!

 *Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie