21.11.2020
Lil Wayne, pus sub acuzare pentru posesia unei arme. Rapperul risca 10 ani de inchisoare

Lil Wayne (38 de ani) are din nou probleme cu legea si risca sa ajunga ani buni dupa gratii. Rapperul american a fost pus sub acuzare pentru posesia unei arme de foc, dupa ce politistii i-au perchezitionat avionul si au gasit un pistol in bagajul sau. 

Fapta s-a petrecut in decembrie 2019, insa artistul a fost pus sub acuzare zilele trecute. Pentru ca este recidivist, Lil Wayne risca o pedeapsa de pana la 10 ani de inchisoare, scrie BBC. 

Pe langa pistolul placat cu aur, politistii au mai descoperit la bordul avionului privat: gloante, diverse droguri si 25.000 $ cash. Dwayne Michael Carter Jr., cunoscut dupa numele de scena Lil Wayne, a recunoscut ca pistolul ii apartine si le-a spus politistilor ca l-a primit cadou de „Ziua Tatalui”. Lil Wayne va ajunge in fata instantei luna viitoare, pe 11 decembrie, si daca va fi gasit vinovat risca pana la 10 ani de inchisoare.

Lil Wayne a mai facut inchisoare tot pentru posesie ilegala de arme.

Castigator a cinci premii Grammy, Lil Wayne a mai fost condamnat in trecut tot pentru posesie ilegala de arma. El a primit un an de inchisoare in octombrie 2009, dupa ce a pledat vinovat la acuzatia de detinere ilegala de arme. Pedeapsa i-a fost redusa considerabil tocmai pentru ca si-a recunoscut vinovatia. Dupa condamnare, artistului i-a fost interzis sa mai detina o arma de foc. Lil Wayne a fost eliberat dupa opt luni de inchisoare pentru buna purtare. Cantaretul este tatal a patru copii: Reginae, Kameron, Dwayne si Neal si are o avere de 150 de milioane $.

Citeste si :  Cum i s-a schimbat viata Anastasiei Knyazeva, dupa ce a fost numita cea mai frumoasa fetita din lume

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie