23.11.2022
Liasan Utiasheva si Pavel Volya sarbatoresc nunta de aluminiu! Gimnasta a dezvaluit cum a fost ceruta in casatorie de catre sotul sau - VIDEO

Pavel Volya si Liasan Utiasheva - unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul rus. In 2012, indragostitii si-au oficializat relatia. Nunta, cei doi au decis sa o organizeze intr-un cerc restrans, alaturi de cei mai apropiati oameni. Astazi, Liasan si Pavel sarbatoresc 10 ani de cand sunt casatoriti. 

Cu ocazia aniversarii, Liasan Utiasheva si-a felicitat sotul publicand pe retelele sociale un videoclip emotionant. In descrierea publicatiei sale, vedeta a povestit cum a fost ceruta in casatorie de catre Pavel. 

Iti mai aduci aminte de cantareata Kesha? Vezi cum arata in prezent vedeta. Fanii - ingrijorati de ultimile sale aparitii in public - FOTO

„Nu voi uita niciodata cum m-ai cerut in casatorie. Curateam cartofi pentru bors si am scapat din greseala cutitul, iar tu, ridicandu-l, ai ingenuncheat in fata mea. Am crezut ca iar te doare spatele si am incercat sa te ridic...”, a scris gimnasta. 

Nadejda Angarskaya va deveni din nou mamica la varsta de 39 de ani! Ce mesaj a publicat actrita in mediul online: „Nu m-am pregatit pentru asta deoarece...”

„Dar daca serios, dragostea noastra a crescut mult, are deja putin peste 10 ani, din momentul in care am semnat acel act si am devenit mai maturi. Le doresc tuturor o astfel de dragoste neconditionata, un sentiment de zbor, confort, incredere si romantism - caci este atat de minunat”, a scris Liasan pe retelele sociale. 

Fosta participanta a show-ului „Holostyak” s-a casatorit! Vezi ce tinuta deosebita a ales sa poarte Katya Golden in aceasta zi speciala - FOTO

Pavel Volya este un artist de estrada, prezentator de televiziune, actor rus, participant la proiectul de televiziune Comedy Club. Pana la Comedy Club a fost participant KVN. Acesta este casatorit cu prezentatoarea TV si fosta gimnasta, Liasan Utiasheva.

Articole din aceeasi categorie