18.11.2020
Le-a dat prietenilor cate un milion de dolari in semn de multumire. Cine este actorul atat de darnic si marinimos

George Clooney si-a multumit prietenii intr-un mod deosebit, pentru tot ajutorul pe care i l-au oferit pe tot parcursul vietii.

Citeste si :  Adolescentul rebel s-a transformat intr-un tanar excentric. Ce face Danu Boian de 10 ani la Moscova? „La inceput mi-a fost foarte greu”

Din cauza ca nu a fost dintotdeauna bogat, George Clooney stie valoarea banilor si este recunoscator celor care au fost alaturi de el la bine si la greu. Candva, actorul premiat cu Oscar a facut un gest frumos, prin care si-a surprins amicii. El a daruit cate un milion de dolari celor 14 prieteni buni ai sai.

Intr-un interviu oferit revistei GQ,  pe coperta caruia va aparea in luna decembrie, George Clooney a explicat de ce a facut acest gest. „M-am gandit ca ce am se datoreaza acestor oameni care timp de 35 de ani m-au ajutat intr-un fel sau altul.”

„Am dormit pe canapelele lor cand am fost falit. M-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie in decursul anilor. Si eu i-am ajutat pe ei. Suntem buni prieteni. Si m-am gandit ca fara ei nu as fi avut nimic din toate astea. Suntem cu totii apropiati, m-am gandit ca daca, sa zicem, da un autobuz peste mine, ei toti vor fi in testament. Asa ca de ce naiba sa astept sa fiu calcat de un autobuz?”, a mai povestit actorul.

George Clooney are acum are 59 de ani si o avere estimata de 500 de milioane de dolari. El isi mai aminteste ca i-a povestit despre ideea de a le oferi bani prietenilor unui om foarte bogat, acesta raspunzandu-i ca nu ar trebui sa o faca.„Tin minte ca am vorbit despre asta cu un nemernic foarte bogat, in orice caz mai bogat decat mine, cu care m-am intalnit intr-un hotel din Vegas. Povestea asta a intervenit in discutie, iar el mi-a spus ‘De ce ai face asta?’. Iar eu i-am zis ‘De ce n-ai face asta, nenorocitule?'”

George Clooney, pe langa actorie, a avut si o afacere de producere de tequila cu doi dintre bunii sai prieteni. Brandul Casamigos a fost lansat in 2013 impreuna cu Rande Gerber si Mike Meldman. In iunie 2017, cei trei parteneri au vandut afacerea pentru 700 de milioane de dolari, cu promisiunea sa mai incaseze 300 de milioane de dolari din vanzarile ulterioare ale companiei.

Citeste si :  Femeile de fier! Cine sunt doamnele care scriu istorie, fiind in fruntea statelor

Surse foto: GQ, Getty Images

Articole din aceeasi categorie