08.06.2024
Lana Del Rey s-a certat cu fotografii care au urmărit-o pe străzile din Paris: „Acești nenorociți”

Cântăreața Lana Del Rey, aflată în Paris pentru un concert, a transmis un mesaj pe rețelele sociale după ce s-ar fi certat cu mai mulți fani care au urmărit-o prin oraș ca să o fotografieze în timp ce era cu familia ei.

La câteva zile după ce a cântat la Primavera Sound din Barcelona, Lana Del Rey s-a confruntat cu fotografii, iar unul dintre ei a declarat în apărarea sa: „Tu ai venit la mine”. La aceasta, cântăreața, din ce în ce mai furioasă, a răspuns: „M-ați urmărit! Cu familia mea! Pleacă de lângă mine!". Nu mă urmări!”, potrivit The Independent.

Când persoanele care o urmăreau au spus că nu înțeleg de ce era atât de supărată, vedeta din a ripostat: „Sunt supărată. Nu mă mai urmăriți. Mai am doar o zi de stat aici. Lucrez în fiecare zi. Am doar patru ore în care să petrec puțin timp cu mine și familia mea”.

Toate mămicile de la scoală o urăsc din cauza felului în care arată: „Se tem că o să le fur soții” - FOTO/VIDEO

Momentul a fost filmat, iar videoclipul a fost postat pe rețelele sociale, motiv pentru care a devenit viral. În clip se poate auzi cum o persoană îi cere vedetei să nu mai țipe, iar ea îi răspunde: „Taci din gură! Nu mai urmări oameni”.

După ce imaginile video au fost distribuite online, Lana Del Rey a susținut că persoanele respective au trucat clipul video ca ea să fie pusă într-o lumină proastă.

„Acești nenorociți chiar mi-au spus că vor modifica filmulețele pentru a mă face să arăt rău după ce ne-am certat”.

Vești bune pentru fanii Evei Timush! Interpreta a lansat piesa „Da-mi tu ca sa nu fur” - VIDEO

La începutul acestui an, Lana Del Rey a susținut că fostul ei manager de turneu a „demisionat fără motiv” cu câteva săptămâni înainte de spectacolul ei de la Coachella 2024, unde era cap de afiș.

Articole din aceeasi categorie