14.08.2019
Lady Gaga, gest de milioane in memoria victimelor atentatului din Texas. A facut o donatie impresionanta
In orasul El Paso, din regiunea Texas, a fost provocat un masacru in toata regula intr-un centru comercial 20 de oameni fiind omorati si alti 26 fiind dusi de urgenta la spital.

Crimele provocate de un tanar de 21 ani au devenit cunoscute in intreaga lume, iar mai multe vedete au reactionat la acest eveniment tragic. O vedeta care a tras un semnal de alarma pentru toata lumea a fost cantareata si actrita Lady Gaga care a postat un mesaj ce promoveaza unitatea si dragostea.

Potrivit CNN, Lady Gaga a anuntat ca va finanta mai multe proiecte de cooperare si interactiune in mai multe scoli din regiunea Texas. Se vehiculeaza ca vor fi 14 proiecte in orasul Dayton, 23 in Gilory si 125 in El Paso. „Salile de clasa vor beneficia de proiecte care sa-i motiveze pe elevi sa lucreze impreuna, ajutandu-i sa se realizeze in cariera profesionala."

Mai mult, artista a continuat sa-i incurajeze pe oamenii care au suferit in urma tragediei din El Paso si a transmis un mesaj puternic in intreaga lume. 

Nu pot intoarce spatele la ce s-a intamplat. Nu ne putem abate de la noi insine si de la cei dragi. Avem nevoie unul de celalalt. Nu te abate". a spus Lady Gaga.

Regiunea Texas (SUA) se afla la granita cu Mexicul, in aceasta zona imtamplandu-se frecvent foarte multe atentate. Acest atac este cel de-al 250-lea de la inceputul anului pana acum.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie