10.02.2022
La doar 9 ani, Martina Meola se viseaza o pianista celebra, iar pentru acest lucru exerseaza in fiecare zi cate 3, 4 sau chiar 5 ore: „Pianul este regele tuturor instrumentelor, iar la cinci ani mama mi-a daruit unul” - VIDEO

Desi este abia clasa a II-a, stapaneste cu maiestrie un instrument muzical divin - pianul, iar despre acest lucru ne-a comunicat chiar Martina Meola in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Micuta a povestit ca este nascuta in Italia, mama sa fiind moldoveanca, iar tatal - italian.

Martina este pasionata de pian inca de la sase ani, iar rezultatele muncii intense timp de trei ani nu au intarziat sa apara: „Cant la pian de trei ani. Pe data de 14 februarie voi participa la concertul Sympho Love, alaturi de renumitii nostri artisti si de Orchestra Simfonica a Filarmonicii Nationale „Serghei Lunchevici” , condusa de Dumitru Carciumaru.” spune ea.

Valsul „Dulcea si tandra mea fiara” al marelui maestru Eugen Doga a rasunat la Jocurile Olimpice de la Beijing. Vezi spectaculoasa evolutie - VIDEO

„Pianul este regele tuturor instrumentelor si la varsta de cinci ani mama mi-a daruit un pian, de atunci am fost la o scoala muzicala sa verificam capacitatile si potentialul meu.” a mai adaugat ea.

Fata a povestit ca pentru a reusi o performanta deosebita la pian este nevoia ca zilnic sa munceasca cate trei, patru sau chiar cinci ore.

Martina isi doreste foarte mult sa devina o pianista celebra, iar acest lucru va deveni posibil daca va continua sa fie o fire la fel de perseverenta si muncitoare.

Iar dat fiind faptul ca februarie este luna dragostei, micuta a explicat ca acest frumos sentiment pentru ea inseamna iubirea de parinti si bineinteles de pian. 

Articole din aceeasi categorie