23.03.2020
La 61 de ani s-a filmat topless in cada! Cum s-a afisat o celebra artista pe Instagram in timp ce filosofeaza despre coronavirus

Extravaganta reginei muzicii pop nu are limite. In cea mai recenta postare de pe Instagram, ea apare goala intr-o cada cu flori.

Madonna este speriata si ea de virusul care secera vieti si de aceea a ales sa se izoleze in casa, mai exact in... cada, acolo unde a filmat un video in timp ce reflecteaza asupra pandemiei ce continua sa progreseze intr-un ritm alert. Clipul a surprins fanii atat prin locul ales pentru filmare, cat si prin corpul ei dezgolit, pe care nu s-a sfiit sa-l afiseze in fata urmaritorilor.

Citeste si : Madonna - devoratoarea de tinerei la 61 de ani! Iubitul ei are 25 de ani
Asta-i adevarul despre COVID-19, nu-i pasa cat de bogat, celebru, amuzant, inteligent esti, unde locuiesti, cati ani ai, ce povesti grozave poti sa spui. Este marele nivelator. Si ceea ce este ingrozitor la el este si ceea ce este minunat la el. Ceea ce este ingrozitor la el este ca ne-a facut egali in multe feluri, iar ceea ce este minunat la el este ca ne-a facut egali in multe feluri ”, a spus Madonna in clipul postat pe contul ei de Instagram.
Artista locuieste de mai multi ani in Portugalia.
Pana in prezent, in Portugalia - tara de adoptie a starului, au fost confirmate 14 decese si 1.600 de cazuri de infectare cu coronavirus.
Surse foto: vanityfair.com; nytimes.com
Articole din aceeasi categorie