10.06.2021
La 20 de ani, Briatney Portillo a facut infarct dupa ce a incercat o provocare de pe TikTok

”The dry scoop challenge” a luat cu asalt TikTok-ul, doar ca o tanara de 20 de ani a devenit virala dupa ce a ajuns in spital dand curs acestei provocari.

O noua provocare TikTok a provocat unei tinere sanatoase, in varsta de 20 de ani, un atac de cord.

Provocarea ”Dry scoop” s-a raspandit pe celebra platforma de socializare - doar ca ar putea fi incredibil de periculoasa, conform povestii lui Briatney.

Bloggerii, socati de moartea vloggeritei care s-a aruncat in gol de la etajul 14 al unui bloc din capitala! „In viata asta poti sa ai de toate si popularitate, si bani, si haine, dar daca nu ai pe cine sa suni cand te doare, nu ai nimic”. Vezi ce bilet de adio a lasat Veronica - VIDEO

In luna aprilie a acestuia an, studenta a ingerat o cantitate buna de pudra proteica, care se ia inainte de antrenamentul la sala, fara sa o dizolve in apa. A inceput sa transpire aproape imediat.

”M-am apucat sa trag de fiare, dar simteam o greutate in piept si ma si durea putin. Am ignorat, pentru ca am presupus ca am un atac de panica sau anxietate si mi-am continuat exercitiile.

Cand am ajuns acasa, mi-era greata si ma durea capul. Am facut un dus, dar tot nu m-am simtit mai bine. Cand am ajuns la joc, durerea si greutatea in piept s-au intensificat. Transpiram puternic si durerea s-a raspandit in spate si in bratul stang. Atunci mi-am dat seama ca poate sa fie un infarct.”

Analizele medicale au aratat ulterior ca tanara a suferit un atac de cord, din cauza unei sensibilitati la cafeina de care ea nu era constienta. 

Articole din aceeasi categorie