24.02.2021
La 14 ani cantarea 91 de kilograme, iar acum defileaza pentru Armani si Dior. I s-a oferit o sansa pe care nu a dorit sa o rateze

Ekaterina Peshkova este in prezent un model de top, care defileaza pe cele mai mari podiumuri ale lumii. Cu cativa ani in urma insa nimic nu-i prevestea o cariera in modelling. In adolescenta, rusoaica s-a confruntat cu kilogramele in plus, iar acest lucru ii aducea si critici dure din partea colegilor. 

Kate, asa cum ii spun prietenii, se bucura in prezent de contracte generoase din partea creatorilor de moda. Tanara a prezentat tinute pentru Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Alberta Ferretti si Dior. 

Cand avea 17 ani, Kate a fost observata pe strada de directoarea unei agentii de modele, care i-a ghicit potentialul. Cu o inaltime de 1,79 m si cu trasaturi frumoase ale fetei, lui Kate ii mai ramanea doar sa slabeasca. Determinarea si dorinta de a reusi, intr-un domeniu care a fascinat-o din prima clipa, a ajutat-o pe tanara blondina sa ajunga la greutatea dorita. 

Modelul povesteste ca a renuntat definitiv la prajeli si fainoase, precum si la sucuri acidulate. In plus, a facut mult sport, reusind sa dea jos peste 30 de kilograme.

Articole din aceeasi categorie