10.09.2022
L-a convins pe Tudor Chirila dupa doar 2 secunde! Rockerita Carmen Cusa a zguduit scena si a intors toate scaunele la Vocea Romaniei - VIDEO

Carmen Cusa a deschis sezonul 10 Vocea Romaniei cu un moment incendiar. Tanara a zguiduit scena pe ritmuri de rock si a intors toate cele patru scaune. Tudor Chirila a apasat butonul dupa doar 2 secunde. La doar cateva secunde dupa el, s-a intors si Irina Rimes.

Carmen este studenta si este din Constanta. E machedoanca si ii place muzica rock. “Este ceva foarte bizar, stiu. Cant si Pamporea de nevoie la nunti, pentru ca din rock se fac mai greu banii. Am venit la Vocea Romaniei pentru ca doream sa imi confirm mie ca am mers pe drumul potrivit si de asemenea doream si confirmarea antrenorilor, sau a publicului”, a spus tanara la testimoniale.

Carmen a cantat melodia “Love Bites” si a intors toate cele patru scaune. Irina Rimes si Theo Rose au aplaudat-o in picioare. 

The Motans: “Iti garantez ca in echipa mea o sa te simti extraordinar!”.

Tudor Chirila: “Experienta mea la Vocea Romaniei cu vocile rock e asa: in general cand imi placea o voce rock o lua Smiley, de asta in momentul asta eu pe el il iau in considerare ca un adversar redutabil. (...) Ai o voce puternica, ai o voce foarte buna, am capacitatea sa lucrez cu tine absolut frumos, ramane doar sa ai incredere in mine. Ai merita o pledoarie mult mai puternica, dar si eu sunt emotionat de ceea ce ai facut tu, asa ca uita-te in ochii mei, citeste dincolo de cuvinte si daca gasesti acolo ceva, fie sa mergem impreuna”.

Articole din aceeasi categorie